ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Εμείς θα παίζουμε ποδόσφαιρο, όχι κλεφτοπόλεμο"

Παπαδόπουλος: "Εμείς θα παίζουμε ποδόσφαιρο, όχι κλεφτοπόλεμο"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, υπεραμύνθηκε του αγωνιστικού πλάνου της ομάδας του στο ματς με τον Λεβαδειακό και τόνισε ότι μόνο το γκολ έλειπε.

Το μόνο που έλειπε από τον Ηρακλή στο ματς με τον Λεβαδειακό ήταν το γκολ σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας του "Γηραιού", Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδα του και το αγωνιστικό πλάνο.

Για το λόγο αυτό μάλιστα έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του που έδωσαν τα πάντα και παίζοντας όπως ακριβώς ήθελε.

Χαρακτηριστικά είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Σε ένα παιχνίδι που είχαμε την υπεροχή για 95’ με είκοσι τελικές χάσαμε.Ητανδικό μας παιχνίδι. Ο αντίπαλος μία φορά πάτησε στην περιοχή μας και πέτυχε γκολ. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με τον Πανιώνιο. Μας λείπει το γκολ. Δυστυχώς για εμάς χάνουμε ένα παιχνίδι που είμαστε καλύτεροι.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την παρουσία τους. Δώσανε τα πάντα και δεν πήραμε τίποτα. Ο δρόμος ο δικός μας είναι αυτός. Εμείς θα παίζουμε ποδόσφαιρο και όχι κλεφτοπόλεμο. Θα μας γυρίσει η… μπάλα και θα παίρνουμε τους πόντους».

Για τον υπάρχει έλλειψη ηγέτη στην ομάδα:
«Δεν πιστεύω πως υπάρχει έλλειψη προσωπικότητας. Σήμερα για 95’ πιέζαμε, σουτάραμε, δημιουργούσαμε.Ήτανλογικό μετά το γκολ να χάσουμε την ψυχολογία μας. Με τις αλλαγές πήραμε τον έλεγχο, είχαμε ρυθμό και βγάλαμε φάσεις. Όμως δεν σκοράραμε.Έτσιήθελε ο Θεός, έτσι έγινε».

Για το πλάνο που ακολούθησε:
«Και στην πρώτη αλλαγή και μετά την αλλαγή σχηματισμού η ομάδα είχε σωστό πλάνο. Βγήκαν οι φάσεις, είχαμε τον έλεγχο, δεν μπήκε το γκολ. Δεν θα έλεγα πως είναι άγχος που δεν σκοράραμε. Κάναμε τόσες φάσεις. Θέλει περισσότερη αποφασιστικότητα στο να βάλουμε το γκολ».

Για την πίεση:
«Όταν παίζεις στον Ηρακλή πρέπει να αντέχεις την πίεση. Γι αυτό επιλέξαμε αυτούς τους παίκτες. Αυτή είναι η δουλειά μας.Έτσιζούμε καθημερινά».

Για το αν νιώθει πίεση:
«Δεν νιώθω άγχος καθόλου. Η ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο και σήμερα το απέδειξε. Αυτή είναι η άποψή μου. Οι παίκτες τα δώσανε όλα. Το ποδόσφαιρο έχει τρία αποτελέσματα. Σήμερα ήρθε αυτό. Προχωράμε.

Υπάρχει στεναχώρια το ξέρω. Με άγχος δεν γίνετε τίποτα. Πρέπει να χαιρόμαστε το παιχνίδι. Άλλες φορές με όμορφο ποδόσφαιρο όπως σήμερα χάνουμε και άλλες φορές μπορεί να βάλουμε πέντε γκολ».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ