ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Είχαμε πολλούς παίκτες σε κακή μέρα"

Παπαδόπουλος: "Είχαμε πολλούς παίκτες σε κακή μέρα"
INTIME SPORTS

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του αγώνα με την Βέροια ο Νίκος Παπαδόπουλος με τον τεχνικό του Ηρακλή να στέκεται στα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του και στο γεγονός ότι δεν δημιούργησαν φάσεις.

Στα πολλά λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του και στο πολύ κακό πρώτο ημίχρονο απέδωσε το ισόπαλο 0-0 με την Βέροια ο τεχνικός του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος. Ο νεαρός προπονητής υποστήριξε πως οι παίκτες του "γηραιού" δεν κράτησαν μπάλες, δεν έβγαλαν φάσεις και ήταν κακοί και στο αμυντικό κομμάτι.

Ο Παπαδόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο για την παρουσία του, δεν θέλησε να αναφερθεί στη διαιτησία παρά τα όποια παράπονα από πλευράς Ηρακλή και απάντησε σε ερωτήσεις για τον Λάζαρ και τις μεταγραφές.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Δεν κρατήσαμε τη μπάλα. Δεν παίξαμε, δεν βγάλαμε φάσεις. Ήμασταν κακοί και στο αμυντικό κομμάτι».

Για την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου:
«Στο δεύτερο παιχνίδι βελτιώσαμε το πάθος, την άμυνά μας, όμως επιθετικά δεν μπορέσαμε να βγάλουμε φάσεις. Το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι κακό. Θέλαμε να κερδίσουμε, όμως με τέτοιο ποδόσφαιρο δεν μπορούσαμε να πάρουμε τίποτα παραπάνω».

Για τον κόσμο:
«Συγχαρητήρια στον κόσμο για την συμπαράσταση. Δεν του δώσαμε χαρά. Όλα ήταν υπέρ μας. Η ψυχολογία μας η δουλειά που κάναμε. Το γήπεδο καλό, ήταν σαν να παίζαμε στην έδρα μας και αναλωθήκαμε στο αμυντικό κομμάτι».

Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα:
«Δίκαιο από την άποψη πως δεν έγιναν φάσεις. Η Βέροια, είχε την κατοχή, όμως δεν είχε φάσεις».

Για την διαιτησία του Βοσκάκη και τη φάση του Μπουλούτ:
«Οι λεπτομέρειες αλλάζουν τις ισορροπίες. Δεν μπορώ να κρίνω χωρίς να δω τη φάση και δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω τους διαιτητές. Φάνηκε πως είναι κόκκινη από το γήπεδο μέσα, όμως δεν μπορώ να το πω αν δεν το δω».

Για την κακή εικόνα:
«Αρκετοί παίκτες βρέθηκαν σε κακή ημέρα. Χάναμε εύκολα τη μπάλα, πολλά εύκολα λάθη. Το έχω ξαναπεί το ποδόσφαιρο θέλει πίστη το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδια που πρέπει να το χαίρονται οι παίκτες. Αν δεν παίξεις, απλώς δεν μπορείς να το χαρείς».

Για την απουσία του Λάζαρ:
«Μακάρι να επιστρέψει. Ο Κοστίν μας βοηθάει πολύ στο να πάρει την μπάλα και να χτίσει παιχνίδι. Ακόμα και να είναι 100% έτοιμος μου είναι πολύ δύσκολο να τον ξεκινήσω με τον Παναθηναϊκό. Λείπει πολύ καιρό θα είναι ρίσκο και για την ομάδα και τον παίκτη».

Για τα μεταγραφικά σενάρια:
«Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο όλο αυτό να μην περάσει μέσα στην ομάδα. Όσο ακούγονται σενάρια, είναι κακό για την ομάδα. Πρέπει όλοι μας να την προστατέψουμε. Έχω ξαναπεί έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά και όταν είναι να γίνει κάτι θα γίνει χωρίς να επηρεαστεί η ομάδα. Ο πρόεδρος θα βοηθήσει εκεί που χρειάζεται και όταν πρέπει. Η ομάδα είναι χαμηλά στη βαθμολογία, θέλαμε να κερδίσουμε. Δεν αρμόζει στον Ηρακλή να είναι τόσο χαμηλά».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ