ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Είναι ένας βαθμός ψυχολογίας"

Παπαδόπουλος: "Είναι ένας βαθμός ψυχολογίας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν απειλήθηκε παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας.

Απόλυτα ικανοποιημένος από το βαθμός της ισοπαλίας απέναντι στην ΑΕΚ και για την εμφάνιση που έκαναν οι παίκτες του εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά το ματς ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο προπονητής του Ηρακλή στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του έπαιξαν με πάθος απέναντι στους "κιτρινόμαυρους", ενώ επεσήμανε ότι η ομάδα του δεν απειλήθηκε.

"Έχω πει αρκετές φορές πως αν η ομάδα μας δεν παίζει με ψυχή, πάθος και με οργανωμένη άμυνα δεν μπορεί να πάρει παιχνίδια. Το πρόβλημά μας απέναντι σε τέτοιες ομάδες είναι πως δεν κρατάμε αρκετά την μπάλα. Θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει σε αρκετές περιπτώσεις. Η ΑΕΚ δεν μας έκανε πολλές ευκαιρίες, είχε την κατοχή της μπάλας όπως είναι φυσιολογικό, αλλά νομίζω ότι δεν μας απείλησε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι ένας βαθμός ψυχολογίας" τόνισε στην κάμερα της NOVA.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ