ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα"

Παπαδόπουλος: "Είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στο φιλικό με τη Φιορεντίνα έμεινε ο τεχνικός του Ηρακλής Νίκος Παπαδόπουλος.

Η απόδοση του Ηρακλή στο ματς με την Φιορεντίνα έδειξε στον τεχνικό της ομάδας, το Νίκο Παπαδόπουλο, πως ο "Γηραιός" βρίσκεται στο σωστό δρόμο ενόψει της έναρξης της Super League σε μια εβδομάδα.

Ο νεαρός προπονητής μίλησε για το τι τον προβλημάτισε αλλά και τι τον ευχαρίστησε λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Δείξαμε πως είμαστε σε καλό επίπεδο. Είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Πήραμε εμπειρίες, βγάλαμε ποιότητα. Κέρδος για μας οι εμπειρίες που πήραν παίκτες που αντιμετώπισαν παίκτες που τους βλέπουν στην τηλεόραση. Πιστεύω θα ξεκινήσουμε με το δεξί στην Μυτιλήνη.

Βγάζουμε συνεχώς συμπεράσματα. Με προβλημάτισε πως δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε στο α’ μέρος τη μπάλα και να αντεπεξέλθουμε στην πίεση που βγάζει ο αντίπαλος. Δουλεύουμε όμως πολύ και θα το αλλάξουμε.

Μελλοντικός στόχος είναι τα επόμενα χρόνια να παίζουμε επίσημα παιχνίδια με τέτοιους αντιπάλους. Θέλουμε πολύ δουλειά όμως ακόμα. Είμαστε στην αρχή.

Όποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση θα παίξει. Την ενδεκάδα την κάνουν οι παίκτες. Το έδειξα και σήμερα. Τους εμπιστεύομαι όλους. Ήθελα όλοι να πάρουν την ευκαιρία. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτό το ρόστερ και στην ομάδα".

Σόουζα: "Μου άρεσε ο Ηρακλής"

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Πάολο Σόουζα, υποστήριξε ότι ο Ηρακλής έχει καλά στοιχεία στο παιχνίδι του όπως το τρανζίσιον και σημείωσε ότι θα ανεβάσει επίπεδο το ελληνικό πρωτάθλημα λέγοντας:

"Ο Ηρακλής μου άρεσε. Είναι μία καλή ομάδα που δουλεύει δυνατά και έχει καλό τρανζίσιον στο παιχνίδι της. Εύχομαι να κάνει μία καλή σεζόν. Είναι ιστορικό σωματείο και ανεβάζει επίπεδο το ελληνικό πρωτάθλημα.

Εμείς χθες και σήμερα μοιράσαμε το χρόνο στους παίκτες μας. Σαφώς το σημερινό τεστ με τον Ηρακλή, ήταν πιο δύσκολο. Δουλέψαμε σκληρά όλο αυτό το διάστημα και νομίζω είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ