ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Δίνει τα πάντα και ξεχωρίζει ο Σαμαραντάς"

Παπαδόπουλος: "Δίνει τα πάντα και ξεχωρίζει ο Σαμαραντάς"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, είπε πως το κέρδος για την ομάδα ήταν οι εμπειρίες που αποκόμισαν κάποιοι παίκτες, έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του και έκανε ειδική μνεία στον Σαμαραντά και στον Μάρκο Σίλβα.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε στο πώς κύλησε το παιχνίδι, είπε πως πως το κέρδος για την ομάδα ήταν οι εμπειρίες που αποκόμισαν κάποιοι παίκτες, έδωσε συγχαρητήρια στους Πειραιώτες για τη νίκη τους και έκανε ειδική μνεία στον Σαμαραντά και στον συνάδελφό του, Μάρκο Σίλβα.

"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τον Ολυμπιακό όσο μπορούμε και να βρούμε όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να πάρουμε κάτι. Το παλέψαμε απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα. Τη στιγμή που χάσαμε μία ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, ίσως εκεί να παίρναμε κάτι, αλλά αμέσως δεχτήκαμε το γκολ. Πρέπει να δούμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή για να μπορέσουμε να πάρουμε βαθμούς εκεί όπου μπορούμε πραγματικά. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και πάλι για τη νίκη".

Η διαφορά στην ποιότητα των παικτών έκρινε το ματς και επίσης ποιος είναι ο στόχος σας για τη φετινή χρονιά;

"Υπάρχει διαφορά και είναι γνωστό, δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Ο στόχος του Ηρακλή είναι η σταθεροποίηση στην κατηγορία. Να πάρουν επίσης εμπειρίες πολλά νέα παιδιά που παίζουν για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία. Και αφού γίνει αυτό, να δούμε την επόμενη χρονιά να πάμε ψηλότερα. Θα είναι δύσκολη χρονιά, θέλει υπομονή, αλλά εδώ είμαι για να δουλεύω".

Κέρδη από το σημερινό ματς υπάρχουν;

"Το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Αυτό που κατά την άποψή μου κερδίζουμε από τέτοια ματς είναι οι εμπειρίες που παίρνουν κάποια παιδιά, η εικόνα που έχουν ορισμένα παιδιά με αντιπάλους ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο και θα να αναφερθώ σε ένα παιδί τον Σαραμαντά που δίνει τα πάντα και ξεχωρίζει. Αυτά τα παιδιά πρέπει να τα στηρίξουμε για να δούμε τη συνέχεια μας".

Ποια είναι η άποψή σας για τον Ολυμπιακό και τον Μάρκο Σίλβα;

"Η ποιότητα του Ολυμπιακού φαίνεται σε όλα τα ματς. Φαίνεται ότι έχει ποιοτικό ρόστερ, όταν μένουν παίκτες εκτός ενδεκάδας όπως π.χ. ο Καμπιάσο. Δεν χρειάζεται να πω πολλά πράγματα εγώ. Ο συνάδελφός μου έχει δείξει τα δείγματα δουλειάς. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει κάνει αυτή την πορεία. Είναι ευχάριστο να έρχονται τέτοιοι καλοί προπονητές στην Ελλάδα και να δουλεύουν".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ