ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Δεν ήθελα να βλέπω τη βαθμολογία"

Παπαδόπουλος: "Δεν ήθελα να βλέπω τη βαθμολογία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Παπαδόπουλος υποστήριξε μετά τη νίκη (0-3) επί του Πανθρακικού ότι δεν ήθελε να βλέπει τη βαθμολογία, θεωρώντας ότι η 13η θέση δεν τιμά τον Ηρακλή.

Ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε μετά τη νίκη (0-3) επί του Πανθρακικού: "Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, παρότι οι δύο ομάδες δεν είχαν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έπαιξαν αρκετά νέα παιδιά, έδειξαν χαρακτήρα και ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Μετά από καιρό ήρθε αυτή η νίκη, τη θέλαμε πιο μπροστά. Απομένει ένα ματς για να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη. Μια χρονιά δύσκολη και πρέπει να αναλογιστούμε τι κάναμε σωστά και τι λάθος και να προχωρήσουμε.

Ο Πανθρακικός έχει καλό ρόστερ και τα τελευταία χρόνια είναι μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Εύχομαι να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε και χάρηκε αυτή τη νίκη μας. Και στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε πίεση αλλά θέλαμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία γιατί όλες οι ομάδες είναι κοντά. Εγώ πίεσα τους παίκτες μου πάρα πολύ, γιατί αν χάσεις σε τέτοια παιχνίδια, έχεις να χάσεις πολλά. Βοήθησε και το γήπεδο για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.

Ο Ηρακλής δεν μπορεί να μπαίνει στο γήπεδο και να μην κερδίζει. Όλους μας στεναχωρεί πάρα πολύ ότι στα τελευταία 6 ματς δεν είχαμε κερδίσει. Δεν ήθελα να βλέπω τη βαθμολογία γιατί δεν μου αρέσει να είναι ο Ηρακλής 13ος.

Υπάρχει χρόνος για τη νέα σεζόν, δεν υπάρχει κανένα θέμα με μένα, έχω συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα. Αυτό το να ακούγεται κάτι που δεν ισχύει δημιούργησε κάποια στιγμή πρόβλημα στην ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει με την αδειοδότηση, έχω μάθει στα δύσκολα. Είναι ευχάριστο να έχεις πολυθεσίτες παίκτες όπως τον Κυριακίδη. Είχαμε μία συζήτηση μαζί του αρκετή ώρα, αν έχει πρόβλημα που του αλλάζω θέσεις και καταλήξαμε ότι ο Παύλος ως δεξί και αριστερό μπακ και στο κέντρο μπορεί να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα και να είναι καλός.

Δεν είναι ότι χάσαμε αρκετά ματς εκτός έδρας, αλλά το πώς χάσαμε. Δεν είναι καλός απολογισμός ο εκτός έδρας. Τα παιδιά πήραν εμπειρίες και νομίζω ότι πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Του χρόνου δεν θα υπάρχει άλλοθι, ο κόσμος του Ηρακλή έχει απαιτήσεις και πρέπει να διεκδικήσουμε κάτι καλό και τις υψηλές θέσεις".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ