ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Δεν ήταν πέναλτι του Ιντζόγλου"

Παπαδόπουλος: "Δεν ήταν πέναλτι του Ιντζόγλου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος εξήρε την προσπάθεια των παικτών του, παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως δεν θεωρεί ότι υπάρχει πέναλτι στη φάση του Ιντζόγλου που έφερε την ισοφάριση.

Ο Ηρακλής παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο απέναντι στον Ολυμπιακό, προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 2-1. Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός του "Γηραιού", Νίκος Παπαδόπουλος εξήρε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, ενώ τόνισε πως δεν θεωρεί ότι υπάρχει πέναλτι στη φάση του Ιντζόγλου.

"Η αλήθεια είναι πως το πρώτο ημίχρονο λειτούργησε καλά το πλάνο μας. Σταθήκαμε καλά στον αμυντικό τομέα, αφού ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε, πέρα από μία φάση. Μόνο έτσι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός. Κατά την άποψή μου δεν είναι πέναλτι του Ιντζόγλου. Βέβαια, θα το δω και στην τηλεόραση, αλλά απ' το γήπεδο θεωρώ πως δεν ήταν πέναλτι. Είναι κρίμα για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που δεν πήραμε κάτι απ' το σημερινό παιχνίδι. Είναι ενθαρρυντικό πως έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Συνεχίζουμε. Το σημαντικό είναι να πετύχουμε την πρώτη νίκη μας στο πρωτάθλημα", ήταν το σχόλιο του 45χρονου τεχνικού στην κάμερα της NOVA.

Ενώ για την κατάσταση της υγείας του Κούρου: "Οι γιατροί με ενημέρωσαν πως έχει υποστεί διάσειση. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με "τσάμπα" πέναλτι και ανατροπή, 2-1 ο Ολυμπιακός τον Ηρακλή
TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ