ΗΡΑΚΛΗΣ

Παντελίδης: "Χάσαμε το ματς από ένα κακό δεκάλεπτο"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Σάββας Παντελίδης, στάθηκε στο κακό δεκάλεπτο του "Γηραιού" στο δεύτερο ημίχρονο για να εξηγήσει την ήττα από τον Πλατανιά, αφήνοντας αιχμές για τη διαιτησία.

Ο Ηρακλής έφυγε με άδεια τα χέρια από τα Περιβόλια, καθώς το γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη έδωσε τη νίκη (1-0) στον Πλατανιά για την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Super League. Ο τεχνικός του "Γηραιού", Σάββας Παντελίδης, μίλησε με τα καλύτερα για τον Γιώργο Παράσχο - τον οποίον βράβευσε πριν την έναρξη του ματς - και στάθηκε στο κακό δεκάλεπτο της ομάδας του, εξηγώντας το γκολ που δέχθηκε και την ήττα.

"Συνήθως σε παιχνίδια που η ομάδα έχει παρουσία όπως η δική μας σήμερα τότε αυτή, παίρνει κάτι. Εμείς δεν πήραμε. Είχαμε δημιουργήσει συνθήκες για να κερδίσουμε. Χάσαμε για ένα δεκάλεπτο την αυτοσυγκέντρωση μας και το πληρώσαμε.

Ο αντίπαλος δεν έπαιξε καλά. Ένα κακό δεκάλεπτο ήταν αρκετό για να χάσουμε το παιχνίδι. Δεν χωράει απογοήτευση για εμάς. Με την εικόνα που έχουμε το μέλλον μας ανήκει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε ακόμα πιο δυνατοί στο επόμενο παιχνίδι.

Όλες οι ομάδες έχουν ένα κακό πεντάλεπτο. Ο Πλατανιάς δεν είχε σήμερα; Απλώς δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Εχουμε δυσκολία στο να σκοράρουμε και δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό. Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο.

Μέχρι το 65’ δεν έχει καθαρή φάση ο Πλατανιάς. Νομίζω ότι όταν για 65’ σταματάς τον αντίπαλο και δεν σκοράρεις στις φάσεις σου τότε είναι άδικο. Πήραμε ένα φάουλ στο πρώτο ημίχρονο και μισό στο δεύτερο.

Είδα πάνω από 15-20 φάουλ δεν δόθηκαν σε εμάς. Μπορώ να κρίνω όσα βλέπω. Όχι όσα δεν βλέπω. Ο Σαραμαντάς έφαγε αγκωνιά σκίστηκε το πρόσωπό του και ο παίκτης του Πλατανιά δεν πήρε καν κάρτα. Εχω παράπονα από τους ανθρώπους της διαιτησίας. Αισθάνομαι τιμή μου που έχω γνωρίσει τον Γιώργο Παράσχο και είναι χαρά και για εσάς (σ.σ. εννοούσε τους ανθρώπους του Πλατανιά) να τον έχετε εδώ", υποστήριξε ο Σάββας Παντελίδης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ