ΗΡΑΚΛΗΣ

Παντελίδης: "Το ποτήρι δεν είναι μισοάδειο, είναι μισογεμάτο"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Σάββας Παντελίδης, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια του "Γηραιού", διέψευσε τις φήμες περί αποχωρήσεων και προανήγγειλε μεταγραφική ενίσχυση.

Ο Ηρακλής αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα, για τη 15η αγωνιστική της Super League, και ο τεχνικός των "κυανόλευκων", Σάββας Παντελίδης, τόνισε ότι για τον ίδιον "το ποτήρι δεν είναι μισοάδειο, είναι μισογεμάτο".

"Οι παίκτες μου αξίζουν το σεβασμό και τα συγχαρητήρια. Μιλάμε για ούτε 72 ώρες. μετά το παιχνίδι στο Ηράκλειο. Με κόπωση από το ταξίδι. Έβγαλαν τρομερή ενέργεια και αισθάνομαι υπερήφανος που τους έχω στα αποδυτήρια. Η τύχη δεν ήταν μαζί μας. Με εξαίρεση δεκαπέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, δεν ανησυχήσαμε. Αυτό που δεν μας έδωσε σήμερα, θα μας το δώσει αλλού. Η όρεξη και η διάθεσή τους με κάνουν αισιόδοξο. Σήμερα δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε να κερδίσουμε. Εύχομαι καλές γιορτές στον κόσμο και σε μας καλή δύναμη να αντέξουμε στην προσπάθεια που κάνουμε", υποστήριξε αρχικά ο Σάββας Παντελίδης και στη συνέχεια μίλησε:

Για τη μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή του "Γηραιού": "Όλοι βλέπετε το ποτήρι του Ηρακλή μισοάδειο. Εγώ το βλέπω μισογεμάτο. Ο Μπαρτολίνι διάβαζα πως ετοιμάζετε να φύγει, ενώ ο παίκτης προσπαθούσαμε να τον έχουμε έτοιμο να παίξει με ένεση".

Για τις φήμες περί αποχωρήσεων: "Δεν μου έχει εκδηλώσει κανένας την επιθυμία του να φύγει. Με εξαίρεση τον Περνίς. Εμένα κανείς δεν μου είπε πως θέλει να φύγει. Μετά την προσπάθεια των παικτών ας μείνουμε σε αυτό. Είτε παίζει καλά ο Ηρακλής, είτε όχι, εγώ είμαι εδώ για να ασχοληθώ με τα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας".

Για τους μεταγραφικούς στόχους: "Εγώ πιστεύω πως θα είμαστε ενισχυμένοι. Έχουμε έρθει σε επικοινωνία με παίκτες. Μας ενδιαφέρουν όλοι οι αξιόλογοι παίκτες που είναι κάτω των 24 ετών. Κοιτάμε έναν αμυντικό, δύο μέσους και έναν επιθετικό".

Για το δικό του απολογισμό: "Ήρθα με δύο βαθμούς, έχουμε επτά. Γίνετε μεγάλη προσπάθεια αυτών των παιδιών. Πρέπει να την αναδείξουμε. Έχουμε επτά βαθμούς και θέλουμε να ξεπεράσουμε τους δέκα".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ