ΗΡΑΚΛΗΣ

Παντελίδης: "Το πιο άδικο αποτέλεσμα ως τώρα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Σάββας Παντελίδης, χαρακτήρισε την ήττα από τον Ατρόμητο (1-0) ως το πιο άδικο αποτέλεσμα του "Γηραιού" για την τρέχουσα σεζόν κι εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο στόχος παραμονής θα επιτευχθεί.

Ένα γκολ του Θωμά Βασιλείου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τη νίκη με 1-0 στον Ατρόμητο κι άφησε τον Ηρακλή με "άδεια χέρια" στο Περιστέρι.

Ο τεχνικός του "Γηραιού", Σάββας Παντελίδης, χαρακτήρισε αυτό το αποτέλεσμα ως το "πιο άδικο" της τρέχουσας σεζόν, παραδέχθηκε ότι όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήξερε τις δυσκολίες και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επίτευξη του στόχου παραμονής στη Super League.

"Στο ξεκίνημα του αγώνα στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά ο Ατρόμητος πατούσε καλύτερα. Μετά ήμασταν καλύτεροι, είχαμε φάσεις κι έπρεπε να σκοράρουμε ένα γκολ οπωσδήποτε.

Στο δεύτερο ήταν επιλογή μας, όπως σε όλο το ματς, να δώσουμε την μπάλα στον Ατρόμητο και να σκοράρουμε με κόντρα επίθεση. Δυσκολευτήκαμε, δεν του αφήσαμε χώρο να δημιουργήσει. Την κλασική ευκαιρία την είχαμε εμείς. Από ένα λάθος χάσαμε το ματς. Ήταν το πιο άδικο αποτέλεσμα για την ομάδα ως τώρα. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Η εικόνα είναι τέτοια που δίνει αισιοδοξία πως θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε.

Πρέπει να κερδίσουμε ματς όμως καθώς δε μας φτάνουν οι βαθμοί Δεν κυνηγάμε κάποια ομάδα συγκεκριμένα. Το πρόβλημα είναι ποια ομάδα θα κάνει το πιο μεγάλο λάθος. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία τα δύο ματς εντός έδρας. Θα μαζέψουμε βαθμούς εκτός έδρας πιστεύω και το πιστεύουμε σαν ομάδα. Παλεύουμε στα δύσκολα παιχνίδια και παίρνουμε βαθμούς. Τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν όλα ήταν τακτοποιημένα. Γνώριζα όμως από την αρχή που πήγαινα", υποστήριξε ο Σάββας Παντελίδης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ