ΗΡΑΚΛΗΣ

Παντελίδης: "Πιστέψτε με, θα δείτε καλύτερη εικόνα στη συνέχεια"

Παντελίδης: "Πιστέψτε με, θα δείτε καλύτερη εικόνα στη συνέχεια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά το ματς στο Καυτανζόγλειο με τον Πλατανιά (1-1), ο προπονητής του Ηρακλή, Σάββας Παντελίδης, τόνισε πως η ομάδα του θα ανακάμψει σιγά σιγά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Σάββας Παντελίδης, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά (1-1), εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η ομάδα του θα μπορέσει να ανακάμψει στην συνέχεια και να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι κόντρα σε μία καλά οργανωμένη ομάδα, συμπαγή που δύσκολα δέχεται γκολ. Μας έκανε δύσκολο το έργο μας το γεγονός πως μείναμε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος από εμάς μετά το γκολ του. Βέβαια, το γκολ που πέτυχε ήταν αρκετά τυχερό.

Στο β' ημίχρονο ηρεμήσαμε, αλλάξαμε τη μπάλα, φτιάξαμε φάσεις και ήμασταν καλοί. Γι’ αυτό και ισοφαρίσαμε. Παρόλα αυτά, μετά την ισοφάρισή μας η εικόνα μας δεν είναι καλή στο τέλος. Δεν είχαμε ηρεμία, δεν βάλαμε τη μπάλα κάτω και προσπαθήσαμε με μεγάλες μπάλες να φτάσουμε στην επίθεση. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το σκορ.

Δεν μας αξίζει σαν Ηρακλής να παίρνουμε τον πόντο στην έδρα μας. Βαθμολογικά δεν είμαστε καλά. Δεν έχω παράπονο όμως από τους παίκτες μου. Τα παιδιά για κάποιο διάστημα προσπάθησαν να κάνουν πολλά από τα πράγματα που θέλω να περάσω στην ομάδα. Προσπαθήσαμε όμως. Σκύβουμε το κεφάλι και προχωράμε", τόνισε αρχικά ο Παντελίδης.

Για τις αλλαγές του Λάμπρου και Ρούσσου και την καθυστερημένη τρίτη αλλαγή: "Είναι ένα παιχνίδι που από το 70’ και μετά υπάρχουν εκατέρωθεν φάσεις για γκολ. Προσπαθώ να διαχειριστώ το υλικό όσο καλύτερα μπορώ. Ίσως κάνω και λάθη, μέχρι να μάθω απόλυτα την ομάδα. Προσπαθώ όμως πολύ και θα το παλέψω".

Αν είναι αντιστρέψιμη η κατάσταση για τον Ηρακλή: "Και βέβαια είναι. Έχουμε πολλά περιθώρια αντίδρασης και θα το δείτε από τα επόμενα παιχνίδια".

Για το τι λείπει από την ομάδα: "Η ομάδα πρέπει να γίνει πιο επιθετική μέσα στο γήπεδο μας. Να είμαστε πιο πειστικοί. Υπάρχουν προβλήματα, αυτό είναι δεδομένο. Εμείς φταίμε όμως. Δεν φταίει κανείς άλλος. Τα αποδυτήρια μας είναι μία οικογένεια και εκεί θα βρούμε το τι μας λείπει, μέσα από συζητήσεις".

Για το αν μπορεί να αλλάξει πράγματα στην ομάδα: "Από την ημέρα που ήρθα, η ομάδα έχει βελτίωση. Πιστέψτε με και θα δείτε ακόμα καλύτερη εικόνα στη συνέχεια".

Για το αν αντέχει την πίεση: "Δεν βρήκα ποτέ κάτι εύκολο. Πάντα στα δύσκολα ήμουν. Αντέχω. Είμαι εδώ και θα δώσω την ψυχή μου".

Για το πως θα αλλάξει η κατάσταση και το πως η ομάδα δεν θα επηρεάζεται από τα εξωαγωνιστικά προβλήματα: "Πρέπει να κλειστούμε μέσα στα αποδυτήρια να μιλήσουμε. Αν η ομάδα πάει καλά θα βγούμε κερδισμένοι όλοι μας. Μακάρι να το λύσω αυτό το θέμα που υπάρχει. Ο Ηρακλής είναι μεγάλο μέγεθος. Σε άλλες εποχές το γήπεδο θα έβραζε μετά το γκολ της ισοφάρισης. Δεν κατηγορώ κανέναν προς Θεού, αλλά έτσι είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση".

Για τις δηλώσεις του Παράσχου για τον ίδιο, είπε: "Αμοιβαία τα αισθήματα έχουμε συνεργαστεί μαζί τέσσερα χρόνια και τον ευχαριστώ πολύ για όλα και δημόσια".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το πάλεψε ο Ηρακλής και πήρε βαθμό, 1-1 με τον Πλατανιά
TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ