ΗΡΑΚΛΗΣ

Παντελίδης: "Να αναλάβω και τις ευθύνες της διοίκησης;"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ (MOTION TEAM)
Παντελίδης MOTIONTEAM

Ο προπονητής του Ηρακλή, Σάββας Παντελίδης, ανέλαβε την ευθύνη για το 1-1 με τη Βέροια, ωστόσο άφησε αιχμές λέγοντας: "Πρέπει να αναλάβω και τις ευθύνες της διοίκησης;".

Μετά το ματς με τη Βέροια, το οποίο έληξε 1-1, ο προπονητής του Ηρακλή Σάββας Παντελίδης είπε: «Νομίζω ότι με την εμφάνιση που κάναμε το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Παρότι στο πρώτο μέρος ήμασταν πιο απαιτητικοί, στην επανάληψη δεν είχαμε ηρεμία και έπεσε κατακόρυφα η ψυχολογία μετά την ισοφάριση.

Το κακό που συμβαίνει είναι ότι κάνουμε ατομικά λάθη που μας στοιχίζουν. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το πάρουμε αλλά πρέπει επίσης να σηκώσουμε κεφάλι».

Για το γεγονός ότι όταν η ομάδα δέχεται γκολ μοιάζει ανήμπορη να αντιδράσει:

«Είναι θέμα ψυχολογίας. Εμείς προσπαθούμε να τονώσουμε τους παίκτες όσο μπορούμε».

Αν υπάρχουν ελπίδες παραμονής:

«Ένα γύρο έχει ακόμα. Είναι πάρα πολύ χρόνος. Από εμάς εξαρτάται. Η σημερινή εμφάνιση ήταν η χειρότερη από την μέρα που ήρθα και πρέπει να την αλλάξουμε».

Για τις μεταγραφές:

«Πως μπορούνε να έρθουν παίκτες πρώτης γραμμής; Ποια μικρά παιδιά από μεγάλη ομάδα θα έρθουν στον Ηρακλή με τα προβλήματα που έχουμε; Δηλαδή θα μπορούσαμε να πάρουμε τέσσερις παίκτες από τον ΠΑΟΚ; Πόσοι παίκτες υπάρχουν κάτω των 23 ετών και δεν παίζουν στις ομάδες τους;

Ο Δώνης είναι ένας. Πόσοι άλλοι υπάρχουν; Πρέπει να αναλάβω και τις ευθύνες της διοίκησης; Για την σημερινή εμφάνιση παίρνω εγώ την ευθύνη, όπως πρέπει να κάνει και ο κάθε δημοσιογράφος που λαϊκίζει».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ