ΗΡΑΚΛΗΣ

Παντελίδης: "Δεν θέλουμε να σκάσει στα χέρια μας η... βόμβα της παραμονής"

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάββας Παντελίδης υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα και τη σημαντική επικράτηση της ομάδας του πως ο ίδιος και οι παίκτες του θέλουν να εξασφαλίσουν αγωνιστικά την παραμονή.

Η παραμονή του Ηρακλή σε αγωνιστικό επίπεδο είναι αυτό που θέλει να καταφέρει ο Σάββας Παντελίδης με τους παίκτες του ανεξαρτήτου τι θα γίνει εν συνεχεία με την αδειοδότηση της ομάδας.

Αυτό τόνισε μετά το τέλος του αγώνα και τη σημαντική νίκη επί της Κέρκυρας ο τεχνικός του Ηρακλή ο οποίος μίλησε για μια από τις πιο δύσκολες εβδομάδες στην καριέρα του και τόνισε ότι δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το "αύριο" του συλλόγου, ούτε για του ίδιου.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Ανεξαρτήτως αποτελέσματος είχα αποφασίσει να πω μπράβο στα παιδιά για την όλη τους προσπάθεια. Διανύσαμε μια πολύ άσχημη εβδομάδα με καταστάσεις που δεν έχω βιώσει πουθενά αλλού. Μια βδομάδα με προβλήματα και πίεση.

Είπα στα παιδιά μέσα στη βδομάδα πως η παραμονή ή όχι της ομάδας δεν πρέπει να εξαρτηθεί από εμάς. Εμείς θα πρέπει να καταθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις και εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας. Και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά".

Σχετικά με την κακή εικόνα της Κέρκυρας είπε:
"Είναι παιχνίδια που όταν μία ομάδα έχει το «μαχαίρι» στο λαιμό τα πράγματα είναι δύσκολα για τον αντίπαλο. Εμείς προηγηθήκαμε και πήραμε ψυχολογία".

Είπε ακόμα:
"Εμείς δείξαμε πως είμαστε εδώ. Η παραμονή είναι μία… βόμβα που εμείς δε θέλουμε να σκάσει στα χέρια μας"
.

Στη συνέχεια άφησε να εννοηθεί πως το μέλλον του στην ομάδα δεν είναι βέβαιο:
"Αύριο κανείς δε ξέρει τι θα γίνει μπορεί και εγώ να μην είμαι εδώ".

Τέλος για την κατάσταση του Περόνε, είπε:
"Είναι καλά είχε κράμπες και γι’ αυτό τον αντικαταστήσαμε".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ