ΗΡΑΚΛΗΣ

Παντελίδης: "Δεν είναι εύκολα τα πράγματα στον Ηρακλή"

Παντελίδης: "Δεν είναι εύκολα τα πράγματα στον Ηρακλή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα σε έναν επεισοδιακό αγώνα και ο Σάββας Παντελίδης αναφέρθηκε στο πρώτο φετινό τρίποντο της ομάδας του και στην κατάσταση του "Γηραιού", την οποία χαρακτήρισε δύσκολη.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Σάββας Παντελίδης, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena FM" μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα σε έναν επεισοδιακό αγώνα, όπου στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια και μεταξύ άλλων τόνισε:

"Το πανηγύρισα έξαλλα γιατί είναι κάτι που το ψάχναμε ένα μήνα που είμαι στην ομάδα. Τα παιδιά ακόμα περισσότερο γιατί το περίμεναν καιρό και βγήκε όλη η ένταση. Καλά καλά τη φάση την είδα το βράδυ αλλά έγιναν όλα τέλεια.

Δεν είναι εύκολα τα πράγματα στον Ηρακλή. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Όταν έχεις να παλέψεις με τόσους εξωτερικούς παράγοντες και εσύ δεν είσαι ένα, όλοι οι άλλοι χαίρονται. Αν γινόταν η ομάδα ένα θα μπορούσε να πετύχει πολλά.

Δουλέψαμε στην ψυχολογία. Όλοι θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν κάτι διαφορετικό από αυτό που δείχνει η βαθμολογία. Έχουμε δρόμο ακόμα βέβαια. Όταν παίζεις με μια ομάδα που είναι ψηλά στη βαθμολογία, αυτό σου δίνει κίνητρο. Εμείς ψάχνουμε κάθε μέρα να έχουμε κίνητρο.

Ο ΠΑΣ δίνει την μπάλα στον αντίπαλο και περιμένει να ανέβει ο άλλος ψηλά. Επιλέξαμε να παίξουμε δίνοντας την μπάλα στον αντίπαλο. Αν έμενε πολλή ώρα το 0-1 θα ανεβαίναμε ψηλά θα είχαμε πρόβλημα. Την ηρεμία μάς την έδωσε η γρήγορη ισοφάριση.

Σε πολλά παιχνίδια θα έχουμε ασφάλεια με τρεις αμυντικούς πίσω. Θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι και θα μας υπολογίζουν περισσότερο. Όσο μπορούμε χαμηλά τους τόνους και να βελτιωθούμε.

Το Κύπελλο με τον ΟΦΗ είναι αναγκαίο κακό. Αν συνδυαστεί το Κύπελλο με πρόκριση θα είναι καλό για την ψυχολογία. Τις θέσεις που θέλουμε ενίσχυση τις ξέρει η διοίκηση".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ