ΗΡΑΚΛΗΣ

ΠΑΕ Ηρακλής: "Θα βάλουμε τα χρήματα σε λογαριασμό του Μπάμπα"

ΠΑΕ Ηρακλής: "Θα βάλουμε τα χρήματα σε λογαριασμό του Μπάμπα"
Παπαθανασάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Ηρακλής επεσήμανε ότι αναμένεται να εξοφλήσει τον Χασόμα Μπίνο Μπάμπα, αλλά ότι θα βάλει τα χρήματα σε λογαριασμό που θα ανήκει στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και όχι στο νομικό του εκπρόσωπο.

Ενήμερη για το θέμα του Μπίνο Μπάμπα ήταν η ΠΑΕ Ηρακλής, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της. Επεσήμανε ότι ασφαλώς και θα εξοφλήσει τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να μην επιβληθεί η ποινή αφαίρεσης των τριών βαθμών, και τόνισε ότι τελικά τα χρήματα που είναι να δώσει, είναι λιγότερα από όσα διεκδικούσε τόσο ο παίκτης όσο και ο ατζέντης του.

Μέσα στην ημέρα ο Γηραιός κατήγγειλε πως ο δικηγόρος του παίκτη ζητούσε από την ΠΑΕ να μπουν τα χρήματα στον δικό του λογαριασμό και όχι στου Ιβοριανού μέσου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέστησε σαφές πως θα βάλει τα χρήματα σε λογαριασμό του παίκτη, καθώς σε διαφορετική περίπτωση " δεν διασφαλίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής έλαβε την αποζημίωση".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή: " Για τη διευθέτηση του θέματος του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Χασόμα Μπίνο Μπάμπα, και πάντα σε συνεννόηση με το νομικό επιτελείο της, η ΠΑΕ Ηρακλής ήταν σε αναμονή της απόφασης του Δικαστηρίου. Σήμερα το απόγευμα, η Ομοσπονδία επιδίκασε ένα ποσό που είναι κατά πολύ μικρότερο από αυτό που ισχυρίζονταν τόσο ο παίκτης, όσο και ο μάνατζέρ του. Σε περιπτώσεις όπως αυτή, προβλέπεται η κατάθεση των χρημάτων να γίνεται απευθείας στον λογαριασμό του παίκτη και όχι σε οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό.

Κι αυτό, διότι αν η ΠΑΕ καταθέσει αλλού τα χρήματα, δεν διασφαλίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής έλαβε την αποζημίωση και η ομάδα τήρησε τα συμφωνηθέντα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα στη διαδικασία της αδειοδότησης. Για τους παραπάνω λόγους, η ΠΑΕ Ηρακλής δεσμεύεται ότι θα προβεί άμεσα στην εξόφληση του αθλητή, πληρώνοντας τα οφειλόμενα σε λογαριασμό που θα ανήκει στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και όχι σε οιονδήποτε εκπρόσωπό του".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ