ΗΡΑΚΛΗΣ

ΠΑΕ Ηρακλής: "Ταφόπλακα στο ελληνικό ποδόσφαιρο"

ΠΑΕ Ηρακλής: "Ταφόπλακα στο ελληνικό ποδόσφαιρο"

Ο Ηρακλής με επίσημη ανακοίνωση του καταδίκασε και αυτός την επίθεση στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα αλλά και τα όσα είχαν συμβεί εις βάρος του κ. Τσαχειλίδη.

Μια ακόμη ΠΑΕ, αυτή του Ηρακλή, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδίκασε την επίθεση στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα αλλά και τα όσα είχαν γίνει εις βάρος του κ. Τσαχειλίδη. Μάλιστα τονίζει ότι τέτοιες ενέργειες βάζουν φωτιά και αποτελούν την "ταφόπλακα" του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ παρακολουθεί με αποτροπιασμό τα όσα τραγικά συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, με την απειλή σε βάρος του κ. Τσαχειλίδη την περασμένη Παρασκευή, καθώς και την σημερινή εγκληματική όσο και μαφιόζικη εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Προέδρου της ΚΕΔ, κ. Μπίκα στη Χαλκιδική και τα καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, εκφράζοντας παράλληλα τη στήριξή της στους δύο άνδρες και τις οικογένειές τους.

Τέτοιου είδους ενέργειες βάζουν φωτιά και «ταφόπλακα» στον ήδη πολύπαθο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και δυναμιτίζουν επικίνδυνα το κλίμα. Περιμένουμε την άμεση αντίδραση της Πολιτείας. Οι ηθικοί αυτουργοί και οι δράστες αυτών των μαφιόζικων επιθέσεων πρέπει να συλληφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Δεν μπορεί το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα, να γίνονται «έρμαιο» στις ορέξεις επικίνδυνων και κακοποιών στοιχείων που λυμαίνονται το χώρο. Καμία ανοχή στους εγκληματίες. Ως εδώ"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έκαψαν το σπίτι του Γιώργου Μπίκα
ΕΠΟ: "Αναστέλλονται όλα τα πρωταθλήματα"
Καραπαπάς: "Να μας σφυρίζει σε όλα τα παιχνίδια ο Σιδηρόπουλος"
Στηρίζει την απόφαση της ΕΠΟ η Κυβέρνηση
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Καμία υποχώρηση απέναντι στη Μαφία"
ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Δεν είναι τυχαίος ο χρόνος αυτής της πράξης"
ΠΑΕ Πανιώνιος: "Καταδικαστέα ενέργεια με στόχο την αναβολή του πρωταθλήματος"
ΠΑΕ ΑΕΚ: "Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις"
TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ