ΗΡΑΚΛΗΣ

ΠΑΕ Ηρακλής εναντίον Αυτόνομης Θύρας 10: "Αυτοί που κλέβουν εισιτήρια με σπρέι πιπεριού"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
Ηρακλής, οπαδοί, ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Η διαμάχη της ΠΑΕ Ηρακλής με τους οργανωμένους οπαδούς συνεχίζεται. Επίθεση του Γηραιού στην Αυτόνομη Θύρα 10, την οποία κατηγορεί ότι κλέβει εισιτήρια "με την απειλή βίας και σπρέι πιπεριού".

Ολομέτωπη επίθεση της ΠΑΕ Ηρακλής στην Αυτόνομη Θύρα 10, η οποία σε ανακοίνωσή της έκανε λόγο για μυστική συμφωνία της διοίκησης με εταιρεία security, που θα πουλούσε εισιτήρια σε οπαδούς του ΠΑΟΚ, για το προ ημερών ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά στο Καυτανζόγλειο.

Η ΠΑΕ απάντησε στην ανακοίνωση των οργανωμένων, κατηγορώντας τους ότι κλέβουν εισιτήρια με την απειλή βίας και σπρέι πιπεριού για να μπαίνουν στο γήπεδο χωρίς να πληρώνουν. Αναλυτικά:

" Με έκπληξη και απορία διαβάσαμε την ανακοίνωση που εξέδωσε η αυτόνομη θύρα 10 σχολιάζοντας όλα όσα έγιναν πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Με λίγα λόγια, αυτοί που έχουν ήδη κάψει το box τον εισιτηρίων σε προηγούμενο αγώνα, αυτοί που με την απειλή βίας και σπρέι πιπεριού ΕΚΛΕΨΑΝ 80 εισιτήρια στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για να εισέλθουν «τζάμπα» στο γήπεδο, αυτοί που πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ έσπασαν το παράθυρο του εκδοτηρίου και ΕΚΛΕΨΑΝ 2.000 εισιτήρια και ανήρτησαν φωτογραφίες ότι τα διανέμουν έξω από τα γραφεία τους σε φιλάθλους και έπειτα επέστρεψαν περίπου 1.400 από αυτά παρακρατώντας παράνομα γύρω στα 600 εισιτήρια από όλες τις θύρες, αυτοί που ήδη με την συμπεριφορά τους πετώντας κροτίδες και ανάβοντας πυρσούς, καθώς και αναρτώντας πανό με εμετικά υβριστικά περιεχόμενα έχουν κοστίσει μέχρι στιγμής πάνω από 100.000 € για την ομάδα μας, πλήττοντας το κύρος της ομάδας πανελληνίως, είναι αυτοί που έχουν το θράσος να μιλάνε για ψέμα, για συμφωνίες με εισιτήρια και εταιρίες σεκιούριτι και άλλα αποκυήματα επιστημονικής φαντασίας που προκαλούν γέλιο, αφού αποδείχτηκε περίτρανα ότι η προσπάθεια σπίλωσης τους εις βάρος ανθρώπων της ομάδας μας απέτυχε για ακόμη μία φορά.

Αυτό όμως που μας προκαλεί μεγαλύτερα ερωτήματα είναι το πως γνωρίζουν αυτοί που απαρτίζουν την αυτόνομη θύρα 10, που καταφέρονται κατά της αστυνομίας όπου βρεθούν και όπου σταθούν, ότι τμήμα της αθλητικής βίας είναι ενημερωμένο για την δήθεν συμφωνία που έγινε; Εμάς αυτό μας φαίνεται τουλάχιστον ύποπτο. Και τελικά θα μας εξηγήσουν αυτοί που τα ξέρουν όλα, τι έγινε και δεν εμφανίστηκε ούτε ένας οπαδός της ομάδας του ΠΑΟΚ; Στην αρχή θα έπαιρναν 5.000 εισιτήρια, μετά θα έπαιρναν 500 εισιτήρια κατόπιν μυστικών συμφωνιών με εταιρίες σεκιούριτι και αξιωματούχους της διοίκησης του ΠΑΟΚ και τελικά δεν ήρθε κανείς…

Αντί λοιπόν να παραδεχτούν το λάθος τους και να σταματήσουν να σπιλώνουν υπολήψεις, ανθρώπους και οικογένειες αυτών, καλά θα κάνουν να κοιτάξουν στον καθρέφτη και να κάνουν την αυτοκριτική τους και όχι να βγάζουν ανακοινώσεις άνευ περιεχομένου. Πόσο έχουν βλάψει την ομάδα ειδικά φέτος, πόσο κακό συνεχίζουν να της κάνουν και πως πλέον κανείς δεν τους υπολογίζει και συνεχίζουμε τον αγώνα μόνοι μας. Ο απλός κόσμος, ο υγιής Ηρακληδέας, έχει καταλάβει ότι με αυτή την συμπεριφορά δεν βοηθάτε την ομάδα του και πλέον σας έχει απομονώσει. Καταφέρατε να διώξετε τον κόσμο από το γήπεδο με το πρόσχημα ότι τα χρήματα πηγαίνουν στις τσέπες των Καγιούλη-Παπαθανασάκη για να μείνετε μόνοι στο γήπεδο και να μαλώνετε με τα ρούχα σας.

Η διοίκηση της ομάδας μας, υπόσχεται ότι από εδώ και πέρα θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ούτως ώστε να εξαλειφθούν τα φαινόμενα βίας με τα οποία συγκεκριμένη μερίδα οπαδών έχει μάθει να λειτουργεί, (όπως κλοπή εισιτηρίων ή παράνομη είσοδο στο χώρο του γηπέδου χωρίς εισιτήριο) για να προστατεύσει τόσο τον υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο του Ηρακλή μας όσο και τα δικαιώματά της, τα οποία βάλλονται σε κάθε εντός έδρας αγώνα και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να δρα ανεξέλεγκτα και αντίθετα στο νόμο. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε και εσείς τις ευθύνες σας. Φτάνει με τα ευχολόγια".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ