ΗΡΑΚΛΗΣ

ΠΑΕ Ηρακλής: "Δεν μπορεί να γίνει έξωση απ' την Μίκρα"

ΠΑΕ Ηρακλής: "Δεν μπορεί να γίνει έξωση απ' την Μίκρα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

H ΠΑΕ Ηρακλής πήρε θέση σχετικά με τις ενέργειες του Ερασιτέχνη για έξωση της ομάδας απ' την Μίκρα, τονίζοντας πως υπάρχει υπογεγραμμένη σύμβαση μέχρι το 2021.

Καμία ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες του Ερασιτέχνη Ηρακλή δεν έχει η ΠΑΕ, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση. Οι διοικούντες τον "Γηραιό" τόνισαν πως δεν μπορεί να υπάρξει έξωση απ' τις εγκαταστάσεις της Μίκρας, καθώς υπάρχει υπογεγραμμένη σύμβαση μέχρι το 2021.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ μετά τα τελευταία γεγονότα και τις ανακοινώσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το θέμα της έξωσης και της επικείμενης συνάντησης την Παρασκευή 07/10 στις 19:00 στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, νιώθει την ανάγκη να ενημερώσει όλον τον κόσμο της ομάδας μας, αλλά και όλους τους φορείς που ασχολούνται με τον ΗΡΑΚΛΗ, για το τι πραγματικά ισχύει.

Υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης υπογεγραμμένο την 15/05/2012 μεταξύ του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ και του τότε ΤΑΠ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 με Πρόεδρο τον αείμνηστο Θεόδωρο Παπαδόπουλο, το οποίο έχει ισχύ μέχρι την 14/05/2021. Όταν υπεγράφη αυτό το συμφωνητικό, η ομάδα βρισκόταν στην Γ' Εθνική (Football League 2). Γι' αυτό και η επωνυμία ήταν ΤΑΠ και στη συνέχεια, αφού η ομάδα ανέβηκε κατηγορία έγινε Ανώνυμη Εταιρία ως φυσιολογικό επακόλουθο. Για να έχει ισχύ το εν λόγω συμφωνητικό, υποχρεούται η ΠΑΕ να πληρώνει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και της ΕΥΑΘ.

Προς ενημέρωση όλων, η ρύθμιση με την ΔΕΗ και την ΕΥΑΘ είναι ενεργή και πληρώνεται κανονικότατα στο τέλος κάθε μήνα.

Η έκπληξή μας ήταν μεγάλη όταν διαβάσαμε την ανακοίνωση του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ που ενημερώνει τους γονείς των Ακαδημιών μας ότι οι εγκαταστάσεις των Χορτατζήδων πρόκειται να κλείσουν. Όλα αυτά, μας οδηγούν να θέσουμε τα εξής εύλογα ερωτήματα: 1) Ποια είναι η διοίκηση του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ και ποιος ο Πρόεδρός της; 2) Με ποιο δικαίωμα μία ανυπόγραφη ανακοίνωση με μόνο τίτλο "Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ" μπορεί να καλεί τον κόσμο να προβεί σε ενέργειες που δεν είναι σύμφωνες με το νόμο;

Εμείς σαν ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δεν έχουμε λάβει σχετικό έγγραφο-δικόγραφο από κανέναν και ενημερώνουμε ότι χωρίς τελεσίδικη δικαστική απόφαση δεν δύναται να πραγματοποιηθεί η έξωση της ΠΑΕ, τόσο απ” τις εγκαταστάσεις της Μίκρας, όσο και από τους Χορτατζήδες.

Εφόσον αποφασίσει ο Γ.Σ ή οποιοσδήποτε άλλος να κινηθεί νομικά εναντίον της ΠΑΕ με απώτερο σκοπό την έξωσή της από τις εγκαταστάσεις της Μίκρας, εμείς θα προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας.

Εν κατακλείδι, οποιαδήποτε προσπάθεια έξωσης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ από τις εγκαταστάσεις της Μίκρας ή των Χορτατζήδων κρίνεται μόνο απ’ τα αρμόδια δικαστήρια. Συνεπώς, οποιαδήποτε ενέργεια λάβει χώρα προτού την έκδοση τελεσίδικης δικαστικής απόφασης, δεν είναι σύννομη και θα δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα στη λειτουργία της ομάδας μας.

Καλούμε λοιπόν όλον τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στις δύσκολες ώρες που βιώνει ο Σύλλογός μας, ώστε όλοι μαζί, σαν μία "γροθιά", ενωμένοι, να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε και να επιστρέψει η ηρεμία στις τάξεις της αγαπημένης μας ομάδας".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ