ΗΡΑΚΛΗΣ

Όχι της Βέροιας στο αίτημα του Ηρακλή

Όχι της Βέροιας στο αίτημα του Ηρακλή
Ηρακλής κόσμος INTIME SPORTS

Αρνητική ήταν η στάση της ΠΑΕ Βέροια στο αίτημα της ΠΑΕ Ηρακλής να παραλάβει για το παιχνίδι της Δευτέρας τις θύρες 5 και 6 και ένα μέρος της θύρας 4, με την ομάδα της Ημαθίας να έδωσε μόνο τη θήρα 5 που ισοδυναμεί σε 776 εισιτήρια.

Η ΠΑΕ Βέροια αρνήθηκε το αίτημα της ΠΑΕ Ηρακλής να παραλάβει για το παιχνίδι της Δευτέρας τις θύρες 5 και 6 και ένα μέρος της θύρας 4, με την ομάδα της Ημαθίας να έδωσε μόνο τη θήρα 5 που ισοδυναμεί σε 776 εισιτήρια.

Η στάση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Βέροια, Θόδωρου Καρυπίδη, δεν άρεσε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας δεδομένης της διαφορετικής στάσης που είχε κρατήσει στα εντός έδρας παιχνίδια της φετινής Superleague με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα οι φίλαθλοι του Ηρακλή που θα βρεθούνε στο γήπεδο της Βέροιας το απόγευμα της Δευτέρας αναμένεται να είναι πολύ περισσότεροι.

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωσή της αναφέρθηκε σχετικά με τα αποτελέσματα της σημερινής σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του Δευτεριάτικου παιχνιδιού στην Βέροια τα εξής:

«Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Βέροιας και αφορούσε στα μέτρα τάξης ενόψει του αγώνα της Δευτέρας 23/11 (19:30), μεταξύ της ΠΑΕ Βέροια και της ΠΑΕ Ηρακλής.

Στη συνάντηση το «παρών» έδωσαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας, οι εκπρόσωποι της Superleague και της Δ.Ε.Α.Β, οι εκπρόσωποι της Βέροιας, ενώ την ομάδα μας εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Μάκης Σαρλής και ο υπεύθυνος τύπου, Γιάννης Ρουμελιώτης.

Η ΠΑΕ Ηρακλής αιτήθηκε να παραλάβει τις θύρες 5 (πέταλο φιλοξενουμένων), θύρα 6 (κεντρική θύρα απέναντι απ” τα επίσημα), καθώς και μέρος της θύρας 4 (δίπλα από τα επίσημα).

Ωστόσο, η πλευρά της γηπεδούχου ομάδας, ήταν αρνητική στο συγκεκριμένο αίτημα και τόνισε πως μπορεί να χορηγήσει εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του Ηρακλή, μόνο στη θύρα 5, κάτι που σημαίνει ότι θα δοθεί ένας αριθμός 776 εισιτηρίων.

Να σημειωθεί, ότι η θέση της Αστυνομίας, δεδομένου του γεγονότος ότι οι φίλοι των «κυανόλευκων» θα είναι πολύ περισσότεροι από τον αριθμό των διαθέσιμων εισιτηρίων, ήταν θετική στο να δοθεί δηλαδή και η θύρα 6, που μπορεί να φιλοξενήσει 1600 φιλάθλους.

Μάλιστα, ο Διοικητής της Αστυνομίας, τηλεφώνησε προσωπικά στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Βέροια, Θόδωρο Καρυπίδη, για να τον πείσει να αλλάξει στάση, όμως η απάντηση που πήρε ήταν και πάλι αρνητική.

Οι φίλοι του Ηρακλή που θα ακολουθήσουν την ομάδα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, θα έχουν στη διάθεσή τους ειδικό εκδοτήριο έξω από τη θύρα 5, ενώ αξίζει να τονισθεί ότι η ΠΑΕ Βέροια θα εκδώσει 4500 εισιτήρια, με τον φίλαθλο κόσμο να μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήρια του από τα εκδοτήρια, αλλά και από γνωστά καταστήματα της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης (θα βγει σχετική ανακοίνωση από τους γηπεδούχους για τα καταστήματα), κάτι που σημαίνει ότι οι φίλοι του Ηρακλή, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και από άλλη θύρα το παιχνίδι (θύρα 6).

Φυσικά, στα μέτρα τάξης της Δευτέρας (11 το πρωί), θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά τον τελικό αριθμό εισιτηρίων που θα δοθεί στην πλευρά του Ηρακλή.Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ηρακλή, κι έτσι, όσοι επιθυμούν, θα μεταβούν στη γειτονική πόλη μεμονωμένα».

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν στην ευχάριστη θέση να δει τους Κοστίν Λαζάρ και Δημήτρη Στάμου να επιστρέφουν στη διάθεσή του. Αμφότεροι ακολούθησαν μεγάλο μέρος της προπόνησης και δείχνουν να είναι σε καλύτερη κατάσταση και κοντά στο να επανέλθουν σε πλήρεις ρυθμούς.

Το αν θα μπορεί βέβαια ο τεχνικός του Ηρακλή να τους υπολογίζει θα φανεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Τέλος το σημερινό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και αερόβια παιχνίδια.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ