ΗΡΑΚΛΗΣ

Οργανωμένη μετακίνηση στην Ξάνθη

Οργανωμένη μετακίνηση στην Ξάνθη
INTIME SPORTS

Οι φίλαθλοι του Ηρακλή θα μετακινηθούν οργανωμένα στο Skoda Ξάνθη Arena όπως προέκυψε από την σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του επαναληπτικού ημιτελικού του Κυπέλλου στην Ξάνθη.

Την ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησε ο υπεύθυνος Ασφαλείας της, Μάκης Σαρλής, με τα εισιτήρια που εξασφαλίστηκαν επίσημα να είναι 1.150 που θα φιλοξενηθούν στο πέταλο του γηπέδου.

Το κόστος του εισιτηρίου είναι στα 12 ευρώ, με την πλευρά της Ξάνθης να υποχωρεί από την αρχική τιμή που είχε θέσει στα 15 ευρώ. Υπενθυμίζεται πως επιθυμία της ΠΑΕ Ηρακλής ήταν η τιμή τους να ήταν 10 ευρώ όπως και το κόστος των εισιτηρίων των φιλάθλων της Skoda Ξάνθης στον πρώτο ημιτελικό που διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο την Μ. Πέμπτη.

Μάλιστα όπως γνωστοποιήθηκε από την Αστυνομία θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος περιμετρικά του γηπέδου και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε όποιον δεν έχει εισιτήριο. Η προπώληση των εισιτήριων του επαναληπτικού ημιτελικού θα ξεκινήσει αύριο από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα και μεθαύριο αυτά της πρεμιέρας των πλέι οφ με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής ανέφερε τα εξής:

"Στην σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης η οποία διεξήχθη στην Ξάνθη, την ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησε ο κ. Μάκης Σαρλής. Όπως συμφωνήθηκε με την Ξάνθη η πλευρά του Ηρακλή παρέλαβε 1.150 εισιτήρια για το πέταλο του γηπέδου τα οποία θα κοστίζουν 12 ευρώ. Μάλιστα όπως γνωστοποιήθηκε από τη Αστυνομία θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος περιμετρικά του γηπέδου και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε όποιον δεν έχει εισιτήριο.

Η οργανωμένη μετακίνηση επιτρέπεται, ενώ για τους φίλους του Ηρακλή που μένουν στην Ξάνθη και στις γύρω περιοχές υπάρχει πρόβλεψη για εισιτήρια άλλα και κερκίδα που θα τους φιλοξενήσει και θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της Skoda Ξάνθης και τα υπόλοιπα σημεία διάθεσης που υπάρχουν στην Ξάνθη.

Η προπώληση των εισιτήριων του δεύτερου ημιτελικού θα ξεκινήσει αύριο από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ