ΗΡΑΚΛΗΣ

"Όλοι μαζί σαν μια οικογένεια"

"Όλοι μαζί σαν μια οικογένεια"

O μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής 1908 Σπύρος Παπαθανασάκης προχώρησε σε γραπτή δήλωση απευθυνόμενος προς τον κόσμο της ομάδας και στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης για την χρονιά που ουσιαστικά μόλις ξεκίνησε.

Σε γραπτή δήλωση απευθυνόμενος προς τον κόσμο της ομάδας του Ηρακλή προχώρησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής 1908 Σπύρος Παπαθανασάκης στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης για την χρονιά που ουσιαστικά μόλις ξεκίνησε.

Μεταξύ άλλων στάθηκε στο παιχνίδι της Δευτέρας για την 2η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Football League με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

"Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ηρακλή που βρέθηκε στην Κατερίνη και βοήθησε την ομάδα μας να ξεκινήσει με νίκη το φετινό πρωτάθλημα. Είμαι περήφανος για τον κόσμο μας, είμαι περήφανος για την ομάδα μας.

Όλοι μαζί σαν μια οικογένεια συνεχίζουμε. Η ομάδα έδειξε πάθος, αυτοθυσία και ήταν πραγματική ομάδα μέσα στο γήπεδο. Το ξέρω ότι όσο περνά ο χρόνος θα γινόμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί γιατί δουλεύουμε πολύ και προσπαθούμε.

Την Δευτέρα θα δώσουμε ένα δύσκολο αγώνα και όλοι πρέπει από την πλευρά μας να υποστηρίξουμε τους παίκτες μας που τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα και για το γεγονός ότι είμαι μέλος της οικογένειας του Ηρακλή. Ο Ηρακλής είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε, για να έχει την θέση που του αξίζει".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ