ΗΡΑΚΛΗΣ

Όλο και πιο κοντά σε Γκέντσογλου ο Ηρακλής

Όλο και πιο κοντά σε Γκέντσογλου ο Ηρακλής
Γκέντσογλου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής ψάχνει για παίκτη στη μεσαία γραμμή, ο Σάββας Γκέντσογλου θα επιδιώξει να λύσει το συμβόλαιό του στη Μπάρι και ο Γηραιός είναι η ομάδα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να τον αποκτήσει.

Ο Σάββας Γκέντσογλου ανήκει στη Μπάρι μέχρι το 2018, αλλά θα επιδιώξει να λύσει το συμβόλαιό του. Στο πρωτάθλημα της Serie B που ολοκληρώθηκε έπαξε σε 13 ματς και κατέγραψε 878 λεπτά συμμετοχής (η ομάδα τερμάτισε 5η στην κανονική περίοδο).

Ο Ηρακλής είναι η ομάδα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να τον εντάξει στο δυναμικό της, μόλις ο 26χρονος μέσος μείνει ελεύθερος από τον ιταλικό σύλλογο. Ως γνωστόν οι Θεσσαλονικείς αναζητούν παίκτη στη θέση που αγωνίζεται ο Εβρίτης και το deal είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί. Ο Γκέντσογλου είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει τους "κυανόλευκους", οι οποίοι υπενθυμίζεται πως έχουν δικαίωμα για μία μεταγραφή ποδοσφαιριστή χωρίς όριο ηλικίας, ανεξαρτήτως εθνικότητας, την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο Έλληνας μέσος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και το 2007 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία όμως δεν είχε επίσημες συμμετοχές και δόθηκε δανεικός στην Παναχαϊκή στην Γ' Εθνική. Τον Ιανουάριο του 2008 παραχωρήθηκε δανεικός στη Νέα Ιωνία που αγωνιζόταν στο περιφερειακό πρωτάθλημα για να επιστρέψει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2008. Τον Ιανουάριο του 2012 έλυσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική Σαμπντόρια.

Στην ομάδα της Γένοβας πραγματοποίησε 5 συμμετοχές, καθώς στα δύο χρόνια παρουσίας του εκεί αγωνίστηκε κυρίως ως δανεικός σε Λιβόρνο και Σπέτσια. Τον Αύγουστο του 2014 ανακοινώθηκε η συμφωνία του με τον Εργοτέλη (Super League), από τον οποίο αποχώρησε το επόμενο καλοκαίρι με προορισμό την Μπάρι. Είναι διεθνής με τις Εθνικές Παίδων, Νέων και Ελπίδων. Ο Γκέντσογλου είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Ηρακλή και βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική να φορέσει τη φανέλα του.

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ