ΗΡΑΚΛΗΣ

"Οικογενειακό" διπλό και... μπάρμπεκιου για το αντίο!

"Οικογενειακό" διπλό και... μπάρμπεκιου για το αντίο!

Η "αυλαία" της φετινής σεζόν για τον Ηρακλή έπεσε σήμερα (25/5) στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Διεξήχθη "οικογενειακό" διπλό και μετά τη λήξη του ακολούθησε μπάρμπεκιου.

Η "αυλαία" της φετινής σεζόν για τον Ηρακλή έπεσε σήμερα (25/5) στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Ο Νίκος Παπαδόπουλος, αποφάσισε αντί για προπόνηση, να διεξαχθεί ένα "οικογενειακό διπλό", με τη συμμετοχή των παικτών, του προπονητικού επιτελείου (πλην του Νίκου Καραμπετάκη που υπεβλήθη σε επέμβαση στο γόνατο), των φυσιοθεραπευτών, των φροντιστών και του Σάββα Κωφίδη.

Το τελικό 8-6 υπέρ της "πορτοκαλί" ομάδας (αντίπαλοι οι "μπλε"), είχε λίγη σημασία, καθώς όλοι έδειξαν να απολαμβάνουν και να διασκεδάζουν με το παιχνίδι. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ακολούθησε μπάρμπεκιου.

Λίγο πριν αναχωρήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα για τις καλοκαιρινές διακοπές και την απαραίτητη ξεκούραση, άπαντες ευχήθηκαν η επόμενη ημέρα να φέρει στον ΗΡΑΚΛΗ ηρεμία σε όλα τα επίπεδα. Το επόμενο ραντεβού ορίστηκε για τις αρχές Ιουλίου, όπου και θα ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει της σεζόν 2016-17.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ