ΗΡΑΚΛΗΣ

Οι... λόμπες του Λάμπρου

Οι... λόμπες του Λάμπρου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λάζαρος Λάμπρου σκόραρε στο επαγγελματικό του ντεμπούτο με εντυπωσιακή λόμπα πάνω από τον Ντεγκρά στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ηρακλή και το Sport24.gr βρήκε δυο ακόμα εξαιρετικές λόμπες του 19χρονου στράικερ. (VIDEOS)

Το καλοκαίρι έγινε πολύ συζήτηση γύρω από το όνομα του και δικαιολογημένα λόγω του ταλέντου του. Ο λόγος για τον Λάζαρο Λάμπρου ο οποίος αρνήθηκε δυο προτάσεις του Παναθηναϊκού για ανανέωση του συμβολαίου, καθώς θεωρούσε ότι δεν θα είχε το χρόνο συμμετοχής που ήθελε ώστε να εξελιχθεί.

Εν συνεχεία το όνομα του έπαιξε για το εξωτερικό και δη την Ιταλία με τον μάνατζερ του, Λάμπρο Χούτο, να κάνει λόγο για προτάσεις από Ρόμα, την Λάτσιο και Ίντερ αλλά τα υψηλά τροφεία, άνω των 350.000 ευρώ απέτρεψαν κάθε σύλλογο ώστε να προχωρήσει στην απόκτηση του.

Τελικά ο Λάμπρου κατέληξε στον Ηρακλή όπου υπέγραψε στις 5 Σεπτέμβρη και μια εβδομάδα αργότερα βρέθηκε βασικός στην αναμέτρηση του Γηραιού με την ΑΕΛ και μάλιστα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Super League με γκολ... Και τι γκολ;;; Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός με μια πανέμορφη λόμπα πέρασε την μπάλα πάνω από τον Ντεγκρά και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Δικαιολογώντας με την πρώτη του εμφάνιση κάποια από τα όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί για το πλούσιο ταλέντο του.

Στον Λάζαρο Λάμπρου αρέσει να σκοράρει με... λόμπες, είναι μια κίνηση που την έχει και το γκολ κόντρα στον Ντεγκρά δεν ήταν η πρώτη φορά που νικούσε αντίπαλο γκολκίπερ περνώντας την μπάλα από πάνω του.

Το έχει κάνει και στο παρελθόν αρκετές φορές και το Sport24 βρήκε δυο ακόμα βίντεο με τον Λάμπρου να σκοράρει με λόμπες. Το ένα σε φιλικό της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανελευσινιακό και το δεύτερο σε ματς του πρωταθλήματος Κ20 κόντρα στην τωρινή του ομάδα τον Ηρακλή.

Απολαύστε τα:

Περήφανος για το ντεμπούτο του

Ο ίδιος ο Έλληνας στράικερ την επόμενη του αγώνα με τον Ηρακλή θέλησε να μοιραστεί την χαρά του με τους φίλους του που τον ακολουθούν στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα το instagram και έκανε ένα ποστάρισμα στο οποίο έγραψε: "Πρώτο γκολ στην επαγγελματική μου καριέρα και μάλιστα στο ντεμπούτο μου ...ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ".

Την ανάρτηση αυτή συνόδευσαν μάλιστα αρκετά σχόλια με συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στον 19χρονο επιθετικό ο οποίος θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ