ΗΡΑΚΛΗΣ

Όγιος: "Όποιος έχει αρχ@@@ συνεχίζει"

Όγιος: "Όποιος έχει αρχ@@@ συνεχίζει"

Ξεκάθαρο το μήνυμα του Γκιγιέρμο Όγιος προς τους παίκτες ενόψει της συνέχειας. Άτυχος ο Σάββας Σιατραβάνης καθώς έσπασε τη μύτη του στην προπόνηση.

Ο Σάββας Σιατραβάνης σε μία μονομαχία που είχε στην σημερινή (7/11) προπόνηση του Ηρακλή με τον Τάι για διεκδίκηση της μπάλας στάθηκε άτυχος καθώς έσπασε τη μύτη του.

Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός σωριάστηκε στο έδαφος, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και θα χρειαστεί να μείνει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες εκτός δράσης.

Αιτία το γεγονός ότι το τραύμα του Σιατραβάνη είναι σε τέτοιο σημείο όπου θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο εβδομάδες απραξίας με αποτέλεσμα να χάσει τα δύο παιχνίδια που ακολουθούνε.

Το εντός έδρας της Δευτέρας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με την Δόξα Δράμας και το εκτός έδρας μία ακριβώς εβδομάδα μετά στο Αλκαζάρ με τον Τύρναβο.

Κατά τα άλλα ο Γκιγιέρμο Όγιος μετά την ενσωμάτωση και του Σίλβα Χουάντερσον, καθώς ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα έχοντας με εξαίρεση πλέον εκτός του Σιατραβάνη άπαντες στην διάθεσή του.

Όγιος: "Όποιος έχει αρχ@@@ συνεχίζει"

Παράλληλα ο Αργεντινός τεχνικός του Ηρακλή αναμένει μετά την σκληρή γλώσσα που χρησιμοποίησε στην ομιλία του στους ποδοσφαιριστές του να δει αποτελέσματα από την Δευτέρα κιόλας στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

«Είμαι εδώ για εσάς. Πρώτος θα βγω μπροστά να σας υπερασπιστώ όπου και αν χρειαστεί. Εσείς όμως πρέπει να βγάλετε πάθος. Να "ματώσετε" την φανέλα που φοράτε. Δεν είναι δυνατόν να βλέπω παίκτες απαθείς μέσα στο γήπεδο. Να μην βγάζουν ποδοσφαιρικό εγωισμό.

Σήμερα εδώ θα ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Όποιος έχει αρχ@@@ συνεχίζει. Έρχεται κάνει προπόνηση και γίνετε ένα με τον σύλλογο. Όσοι δεν μπορούν ή δεν αντέχουν την πίεση να φύγουν. Δεν τους θέλουμε.

Ήρθα σε μία δύσκολα χρονική στιγμή για την ομάδα και καταλαβαίνω ό,τι υπάρχει πίεση, μία πίεση που μεγαλώνει από το κακό ξεκίνημα. Θα κάνουμε νέα αρχή.

Τώρα ξεκινούν τα πάντα για εμάς. Ήρθαν στην Μίκρα οι οπαδοί μας. Έχω να σας πω ότι αυτό δεν ήταν τίποτα. Εγώ όταν ήμουν στην Αργεντινή έμπαιναν μέσα με πιστόλια και μας σημάδευαν. Έχουν δίκιο να είναι δυσαρεστημένοι.

Όμως όλοι μαζί, με δουλειά και πάθος θα αλλάξουμε την εικόνα θα κάνουμε τον Ηρακλή πρωταγωνιστή», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Όγιος στην χθεσινή του ομιλία στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα αφύπνισης προς όλους εν όψει της συνέχειας.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ