ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Όγιος αποφάσισε να μείνει

Ο Όγιος αποφάσισε να μείνει

Ο Γκιγιέρμο Όγιος μπορεί να μην έκανε την προπόνηση του Ηρακλή την Μ. Παρασκευή (18/4), ωστόσο ο Αργεντινός τεχνικός ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί.

Ο Γκιγιέρμο Όγιος ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί παραμένοντας στην θέση του.

Με τον τρόπο αυτό ο Αργεντινός τεχνικός έβαλε τέλος στο ανοιχτό ενδεχόμενο που άφησε το απόγευμα της Μ. Πέμπτης (17/4) στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας με 3-0 στα Χανιά.

Ο Όγιος συναντήθηκε αρχικά με πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας – τους Μπουκουβάλα, Πουρτουλίδη, Κοντοδήμο, Λίμα και Ονουάτσι - σε καφέ της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Την ίδια στιγμή οι υπόλοιποι βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και περίμεναν να ξεκινήσουν την προπόνησή τους.

Στη συνάντηση που είχε ο Αργεντινός τεχνικός με τους πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας τους γνωστοποίησε την απόφασή του να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και της συνέχειας της προσπάθειας ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της χρονιάς. Η άνοδος στην Super League.

Ο Αργεντινός τεχνικός γνωστοποίησε στη συνέχεια την απόφασή του και στον Κώστα Τσαλίκη σε συνάντηση που είχε μαζί του αλλά δεν προπόνησε την ομάδα. Κάτι που έκανε ο Φώτης Γκιζέλης στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Όπως διέρρευσε ο Όγιος ουσιαστικά μετέφερε στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή ότι δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από την ομάδα, εκτός και αν έρθει κάποιος καλύτερος προπονητής. Ακόμη τους τόνισε ότι θα πρέπει να συνεχίσουνε την προσπάθειά τους για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Super League.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι και να έγινε σήμερα πως στον Ηρακλή απαιτείται ηρεμία για την ανατροπή του -6 ώστε η ομάδα να βρεθεί τελικά στην πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος των πλέι οφ της Football League. Αυτής που οδηγεί απευθείας στην Super League με τον Όγιος να καλείται με την σειρά του πρώτος από όλους να την μεταφέρει.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ