ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Μπουλούτ είχε κέφια στο Καρπενήσι

Ο Μπουλούτ είχε κέφια στο Καρπενήσι
Ηρακλής, Καρπενήσι INTIME SPORTS

Ο Κερέμ Μπουλούτ έβγαλε πολύ ενέργεια στην πρωινή, πρώτη προπόνηση του Ηρακλή την Τρίτη (21/7), στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι. Εκτός ο Γιώργος Σαραμαντάς.

Κεντρικό πρόσωπο στην πρωινή πρώτη προπόνηση του Ηρακλή στο Καρπενήσι ήταν ο Κερέμ Μπουλούτ. Ο 23χρονος Τουρκοαυστραλός επιθετικός του Ηρακλή, εμφανίστηκε ορεξάτος, ζητώντας συνεχώς μπάλα, και παίρνοντας πρωτοβουλίες.

Ο Μπουλούτ πάντως είναι χαρακτηριστικό ότι "πλήρωσε" τον ζήλο του καθώς σε μία σύγκρουση που είχε με τον Νίκο Ζιαμπάρη χτύπησε στο κεφάλι και αποχώρησε προσωρινά από την προπόνηση. Ακολούθως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε.

Η πρώτη προπόνηση του Ηρακλή στο Καρπενήσι περιλάμβανε μεταξύ άλλων και διπλό, στο οποίο συμμετείχαν τρία γκρουπ ποδοσφαιριστών, όπως τους χώρισε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Το πρώτο γκολ της προετοιμασίας σημείωσε με πολύ ωραίο μακρινό σουτ ο Άγγελος Χαντί, μετά από προσωπική του ενέργεια και το άλλο ο πρώτος σκόρερ της ανόδου από την Football League στην Super League, ο Γιάννης Λουκίνας.

Μοναδικός απών από την πρώτη προπόνηση ήταν ο Γιώργος Σαραμαντάς καθώς ο αριστερός μπακ των κυανόλευκων αν και βρέθηκε στο γήπεδο δεν προπονήθηκε λόγω στομαχικών του διαταραχών.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ