ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Ηρακλής πάει για Αμπντούν

Ο Ηρακλής πάει για Αμπντούν
Αμπντούν INTIME SPORTS

Ο Τζαμέλ Αμπντούν βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ηρακλή εν όψει της περιόδου του Ιανουαρίου για την ενίσχυση του άκρου της επίθεσης. Τις επόμενες μέρες ξεκαθαρίζει αν τίθεται θέμα Σίλβα Κλέιτον.

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ηρακλή εν όψει της περιόδου του Ιανουαρίου για την ενίσχυση του άκρου της επίθεσης βρίσκεται ο Τζαμέλ Αμπντούν της Βέροιας που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Ημαθίας.

Ο 29χρονος Αλγερινός μέσος φέρεται να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου της "Βασίλισσας του βορρά" και συγκεντρώνει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή που αναζητούν οι «κυανόλευκοι» για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής τους. Εκτός του Ηρακλή πάντως ο Αμπντούν βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων της Super League.

Ο Ηρακλής εξάλλου όπως παραδέχθηκε και ο τεχνικός του Νίκος Παπαδόπουλος στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του 0-0 με τον Πανθρακικόστο Καυτανζόγλειο, η ομάδα του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα κινηθεί για τρεις ποδοσφαιριστές. Οι δύο εξ αυτών θα είναι ακραίοι μεσοεπιθετικοί και δεν αποκλείεται σύντομα να γίνει ραντεβού με τον εκπρόσωπο του Αμπντούν.

Ο Ηρακλής πάει για Αμπντούν
Κλέιτον INTIME SPORTS

Μάλιστα μετά το τέλος του σημερινού παιχνιδιού ο εορτάζων της σημερινής ημέρας ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Σπύρος Παπαθανασάκης τοποθετήθηκε σχετικά. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του ο Βραζιλιάνος άσος δεν είναι ευχαριστημένος στην ομάδα που αγωνίζεται στη τουρκική Ελάζιγκσπορ, έχει λαμβάνειν αφήνοντας ανοιχτά όλα είναι τα ενδεχόμενα.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ