ΗΡΑΚΛΗΣ

Νοκ άουτ και ο Καρλίτος στον Ηρακλή

Νοκ άουτ και ο Καρλίτος στον Ηρακλή
INTIME SPORTS

Με δύο σημαντικές απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία του Νίκου Παπαδόπουλου για το ντέρμπι του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ, καθώς εκτός πλάνων βρίσκονται οι Κοστίν Λάζαρ και Καρλίτος Σοάρες.

Η προετοιμασία του Ηρακλή για το ντέρμπι της Κυριακής (18/10) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να μην υπολογίζει στους Κοστίν Λάζαρ και Καρλίτος Σοάρες.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ηρακλή δεν αναμένεται να χάσουν μόνο το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αλλά θα μείνουν εκτός δράσης και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Συγκεκριμένα ο Λάζαρ όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (14/10), διαπιστώθηκε πως ο διεθνής Ρουμάνος μέσος του Ηρακλή υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου β' βαθμού.

Αυτό σημαίνει σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις εβδομάδες εκτός δράσης. Μία εξέλιξη που έχει μετατρέψει τον Λάζαρ σε πληγωμένο θηρίο σε ένα χρονικό σημείο όπου φλερτάριζε με την επιστροφή του στην Εθνική Ρουμανίας.

Κι όσο για τον Καρλίτος; Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι υπέστη κάκωση ποδοκνημικής επίσης β' βαθμού και θα απέχει από τις προπονήσεις του Ηρακλή για 2-3 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι ο Γιώργος Σαραμαντάς αποτελεί την μοναδική επιλογή του Παπαδόπουλου για το αριστερό άκρο της άμυνας του. Υπενθυμίζεται πως ο Καρλίτος, που θα επιστρέψει στις προπονήσεις στο πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη, είχε τραυματιστεί στην προπόνηση της Τετάρτης.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ