ΗΡΑΚΛΗΣ

Νίκη με Πασά ο Ηρακλής απέναντι στον Αγροτικό

Νίκη με Πασά ο Ηρακλής απέναντι στον Αγροτικό
Ιντζόγλου, Ηρακλής

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στη Μίκρα κεκλεισμένων των θυρών ο Ηρακλής κέρδισε τον Αγροτικό Αστέρα με 1-0 με το γκολ του Γιάννη Πασά στο 28΄ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Ηρακλής σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στη Μίκρα κεκλεισμένων των θυρών κέρδισε τον Αγροτικό Αστέρα με 1-0 με το γκολ του Γιάννη Πασά στο 28΄ του πρώτου ημιχρόνου.

Το παιχνίδι είχε διάρκεια 120 λεπτά δύο ημίχρονα των 60 λεπτών με τους δύο τεχνικούς Νίκο Παπαδόπουλο και Παναγιώτη Διλμπέρη να είχανε την ευκαιρία για ένα καλό τέστ εν όψει των πλέι οφ και των πλέι άουτ.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Α΄ ημίχρονο): Χουάντερσον, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Μπουκουβάλας, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (31΄ Στάμου), Ρομάνο, Λουκίνας, Πασάς, Τσιλιγκίρης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Γιαννίκογλου (31΄ Λαδάς), Κυριακίδης, Σαραμαντάς (38΄ Καλφούντζος), Τσότρας (43΄ Καρακώστας), Ρουγκάλας, Ζαμπάζης, Σιατραβάνης, Τόσκας (31΄ Μουχάλης), Τσιλιανίδης (31΄ Αγγελούδης), Κάσσος, Περόνε (43΄ Στεφανίδης).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Α΄ ημίχρονο): Βοσνιάδης (42΄ Γιώτας), Ντόκιτς, Σκλιοπίδης, Καρακατσάνης, Τριανταφυλλίδης, Παλάσκας, Τσεμπερίδης, Καραντασιάδης, Στεφανίδης, Βελλίνης, Αθανασιάδης (30΄ Κουρέλλας).

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Γιώτας (21΄ Ταταρίδης), Θεοδωρίδης, Χιντζίδης, Καθάριος, Μίλιτς, Καρυπιάδης (53΄ Έππας), Σαμουηλίδης, Γεωργιάδης, Καπίας, Ναστέφσκι (47΄ Λάμπρου), Καραμπάς (51΄ Μήτσιος).

Mετά το τέλος του ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ανέφερε: "Ήταν ένα καλό τεστ για να κρατηθούν σε ετοιμότητα οι παίκτες μας. Εμείς δείξαμε μέσα στο γήπεδο ότι διατηρούμε αγωνιστικό ρυθμό ενώ ήταν πολύ σημαντικό ότι παίξανε παιδιά που αντιμετώπιζαν το προηγούμενο διάστημα προβλήματα τραυματισμών και μπόρεσαν να επανέλθουν δείχνοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση. Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για την έναρξη των πλέι οφ".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ