ΗΡΑΚΛΗΣ

Νίκη-ξεμούδιασμα για Ηρακλή στη Χαλάστρα

ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΟΔΩΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΟΔΩΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση στη Χαλάστρα επί του Καμπανιακού με 4-0, υπό το βλέμμα του τεχνικού του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Πετράκη.

Δύο ενδεκάδες παρέταξε ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, στη Χαλάστρα στη φιλική αναμέτρηση με τον Καμπανιακό, που βρήκε το "Γηραιό" νικητή με 4-0.

Τα γκολ των "κυανόλευκων" πέτυχαν οι Λάμπρου (29'), Πασάς (34'), Δούμτσιος (77') και Σαραγιώτης (82'). Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, δηλαδή. Την αναμέτρηση στη Χαλάστρα παρακολούθησε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, αν και η αναμέτρηση των δύο ομάδων αργεί.

Συγκεκριμένα για την επόμενη (7η) αγωνιστική της Super League, ο Ηρακλής φιλοξενείται στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Ηρακλής (πρώτο ημίχρονο): Χουάντερσον, Καραγκούνης, Σαραμαντάς, Τσότρας, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Πασάς, Κούρος, Λάμπρου.

Ηρακλής (δεύτερο ημίχρονο): Περνίς, Καραγκούνης, Βοσνακίδης, Τσότρας, Μπαρέττας, Αγγελόπουλος, Μπλέτσας, Μπικιάρης, Αμαραντίδης, Μοντέιρο, Λουκίνας. Επαιξαν και οι Ζαμπάζης, Ρότα, Κυνηγόπουλος και Δούμτσιος.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ