ΗΡΑΚΛΗΣ

Νέα συνάντηση με Μακρή

Νέα συνάντηση με Μακρή
INTIME SPORTS

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης μπορεί να επέστρεψε στον Καναδά ωστόσο μέσα στο επόμενο 48ωρο πρόκειται να ξεκαθαρίσει η απόκτηση του Γιώργου Μακρή. Στο τεχνικό τιμ ο Νίκος Καραμπετάκης.

Μέσα στο επόμενο 48ωρο πρόκειται να ξεκαθαρίσει η απόκτηση του Γιώργου Μακρή από την ΠΑΕ Ηρακλής μετά την νέα συνάντηση των δύο πλευρών. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης μπορεί να επέστρεψε στο Τορόντο του Κανάδα ωστόσο ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ πρόλαβε νωρίτερα να προχωρήσει στην τελική του πρόταση στο πρόσωπό του.

Ο 31χρονος Καβαλιώτης μέσος είχε νέα συνάντηση με τον Ηρακλή, παρά το ναυάγιο που είχε διαφανεί στις αρχές της εβδομάδας, με την συμφωνία να φαντάζει πλέον πιο κοντά από ποτέ.

Η αρχική διαφορά στο οικονομικό φαίνεται να κάμπτεται μετά από τις αμοιβαίες υποχωρήσεις και των δύο πλευρών και μέσα στο 48ωρο αναμένεται να υπάρξει οριστική εξέλιξη και μάλιστα θετική. Ο Παπαθανασάκης κατά την παραμονή του στον Καναδά, θα έχει ανοικτή γραμμή με τους συνεργάτες του, ώστε να προχωρήσουν τα υπόλοιπα ζητήματα που θα πρέπει να τακτοποιήσουν για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε αυτά εκτός της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Μακρή είναι και οι ανανεώσεις και ουσιαστικά επεκτάσεις των συμβολαίων ποδοσφαιριστών που συνέβαλαν στην επίτευξη της ανόδου της ομάδας από την Football League στην Super League.

Πρόκειται για τους Νίκο Ζιαμπάρη, με τον οποίο υπήρχε εκ νέου συνάντηση, και Γιάννη Λουκίνα ενώ ερωτηματικό αποτελεί το τι μέλλει γενέσθαι με τους Πασχάλη Κάσσο και Γιώργο Βαλεριάνο. Ειδικά ο δεύτερος είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει ακόμη και παρελθόν από το ρόστερ του Ηρακλή ειδικά μετά την απόκτηση του Καρλίτος.

Ακόμη νέο πρόσωπο στο τεχνικό τιμ του Ηρακλή στο πλευρό του Νίκου Παπαδόπουλου και για να πλαισιώσει τον Νίκο Αμανατίδη θα είναι ο Νίκος Καραμπετάκης. Πρόκειται για τον πρώην τεχνικό του Νέστου Χρυσούπολης που κατέκτησε το κύπελλο της Γ΄ Εθνικής. Για αυτό και είναι να υπάρξει σήμερα σχετική συνάντηση.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ