ΗΡΑΚΛΗΣ

Νέα πρόταση σε Κλέιτον

Νέα πρόταση σε Κλέιτον
Κλέιτον

Ο Σίλβα Κλέιτον δεν έπαψε ποτέ να βρίσκεται στα θέλω του Νίκου Παπαδόπουλου για τον Ηρακλή της νέας σεζόν και η διοίκηση της ΠΑΕ προχώρησε σε νέα πρόταση στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου.

Στον Ηρακλή δείχνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια ώστε να αποκτήσουν τον Σίλβα Κλέιτον και για αυτό προχώρησαν σε νέα πρόταση στο πρόσωπό του.

Το θέλω του Νίκου Παπαδόπουλου για τον 32χρονο Βραζιλιάνο υπήρχε από το ξεκίνημα του σχεδιασμού του ρόστερ, με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Σπύρο Παπαθανασάκη να δείχνει αποφασισμένος να προχωρήσει στην απόκτησή του.

Με τον Κλέιτον είχε υπάρξει ένα ραντεβού στα μέσα του Ιούνη, ωστόσο η υπόθεσή του δεν προχώρησε αφού προέκυψε σημαντική διαφορά στο οικονομικό.

Το πέρας του χρόνου όμως και το γεγονός ότι παραμένει χωρίς ομάδα έφερε τη νέα κρούση από πλευράς του Ηρακλή και αναμονή της απάντησής του.

Με Παναιτωλικό στις 18:30

Στο αγωνιστικό κομμάτι στις 18:30 το απόγευμα της Κυριακής (26/7) το σύνολο του Παπαδόπουλου θα αντιμετωπίσει στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου τον Παναιτωλικό, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του.

Σε αυτό ο τεχνικός του δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το πώς παρέταξε την ομάδα στο αρχικό της σχήμα του πρώτου φιλικού κόντρα στην ΠΑΕ Γιάννινα, όπου είχε επικρατήσει με 3-1.

Εν τω μεταξύ την σκληρή του δουλειά στο Καρπενήσι και στην προετοιμασία του Ηρακλή συνεχίζει ο υπό δοκιμή τερματοφύλακας, Μιχάλης Ηλιάδης.

Ο 19χρονος πορτιέρο ακολουθεί τις οδηγίες του Φώτη Γκιζέλη που μαζί με τον Παπαδόπουλο θα αποφασίσουν στο τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας για το αν θα αποκτηθεί ή όχι.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ