ΗΡΑΚΛΗΣ

Νέα παράταση με τον Μπουκουβάλα

Νέα παράταση με τον Μπουκουβάλα
Μπουκουβάλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής δεν φάνηκε συνεπής στη συμφωνία με τον Μιχάλη Μπουκουβάλα και ο παίκτης έμεινε ελεύθερος την Τετάρτη (20/7). Στον αέρα οι συμφωνίες με ποδοσφαιριστές.

Μπορεί ο Σπύρος Παπαθανασάκης να δήλωσε πως υπάρχει πλάνο λειτουργίας του Ηρακλή και πως υπάρχει συνεργάτης που θέλει να βοηθήσει την ομάδα, όταν τα πράγματα είναι να γίνουν από λόγια - πράξεις, το πράγμα... κολλάει.

Οι άνθρωποι του "γηραιού" είχαν πει στον Μπουκουβάλα πως θα ρυθμιστούν οι οφειλές προς το πρόσωπο του, με σκοπό να αποσύρει την προσφυγή, όμως μία μέρα αργότερα αυτό δεν συνέβη με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος.

Τεχνικά, ο Ηρακλής έχει δικαίωμα έφεσης γεγονός που σημαίνει πως υπάρχει ακόμα χρόνος για να παραμείνει στην ομάδα ο παίκτης. Κατά πόσο θα συμβεί αυτό είναι άγνωστο. Τελευταία στιγμή υπήρξε πρόβλημα με χρήματα που ήταν να έρθουν από το εξωτερικό και κανείς δεν ξέρει πότε και πως μπορεί να αλλάξει η κατάσταση.

Από εκεί και πέρα υπάρχει προφορική συμφωνία με αρκετούς παίκτες ( μεταξύ αυτών και ο Γκέντσογλου ), αλλά αν δεν υπάρξει ζεστό χρήματα στα ταμεία, δύσκολα θα ανακοινωθούν. Μην ξεχνάμε πως χρήματα περιμένουν και άλλοι παίκτες στο ρόστερ ( Χουάντερσον, Μπαρτολίνι, Μοντέιρο κλπ) .

Τα πάντα λοιπόν εξαρτώνται από την διοίκηση και κατά πόσο θα μπορέσει να κάνει πράξη τις υποσχέσεις μέσα στην εβδομάδα.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ