ΗΡΑΚΛΗΣ

Να τελειώνει στην Κόρινθο ο Ηρακλής

Να τελειώνει στην Κόρινθο ο Ηρακλής
Ηρακλής INTIME SPORTS

Τον βαθμό που θα τον οδηγήσει και μαθηματικά στην Super League θα ψάξουν στον Ηρακλή στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή (03/06, 19:00) στην Κόρινθο για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Football League.

Στον Ηρακλή θα ψάξουν στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή (03/06, 19:00) στην Κόρινθο για την 8η αγωνιστική της πλέι οφ της Football League τον βαθμό που θα τον οδηγήσει και μαθηματικά στην Super League.

Σε ένα παιχνίδι πάντως όπου για τον τεχνικό του Ηρακλή τον Νίκο Παπαδόπουλο δεν θα λείψουν τα προβλήματα καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει σε πέντε ποδοσφαιριστές του.

Πιο συγκεκριμένα δεν υπολογίζει στους Ντιέγκο Ρομάνο (δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, Κοσμά Τσιλιανίδη (έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων) και στους τραυματίες Δημήτρη Στάμου, Αριστοτέλη Καρασαλίδη και Εμάνουελ Περόνε.

Στην Κόρινθο με την "κυανόλευκη"αποστολή θα βρεθεί για πρώτη φορά ο Γιάννης Τσότρας, ενώ μετά από αρκετούς μήνες και συγκεκριμένα από το παιχνίδι του Καυτανζογλείου Σταδίου με τον Εθνικό Σερρών (0-0). Ακόμη στην αποστολή επέστρεψε ο Μίλτος Στεφανίδης.

Αναλυτικά οι 20 "εκλεκτοί" του Παπαδόπουλου είναι οι: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ρουγκάλας, Τόσκας, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Κυριακίδης, Πασάς, Σιατραβάνης, Αγγελούδης, Κάσσος, Τσότρας, Στεφανίδης, Λουκίνας και Τσιλιγκίρης.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ