ΗΡΑΚΛΗΣ

Μπουκουβάλας τριετίας

Μπουκουβάλας τριετίας
Μπουκουβάλας INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας συμφώνησε με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ηρακλής Σπύρο Παπαθανασάκη και υπέγραψε νέο συμβόλαιο τριετούς χρονικής διάρκειας εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του.

Ο ακραίος αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ που με την σειρά του δήλωσε πως η μόνη άλλη φανέλα που επιθυμεί να τον δει να φορέσει είναι της Εθνικής μας.

«Πριν από λιγότερο από ένα χρόνο, ξεκινήσαμε με ένα όνειρο που έμοιαζε ακατόρθωτο σε πολλούς ανθρώπους.

Για να εκπληρώσουμε αυτό το όνειρο, έπρεπε να έχουμε ως αποστολή μας, να χαιρόμαστε κάθε στιγμή έναν δυναμικό Ηρακλή, μια μεγάλη οικογένεια που βρίσκει την χαρά μέσα σε κάθε παιχνίδι. Μια ομάδα που παρουσίαζε τέχνη και ταλέντο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και μοιράστηκε το κοινό μας όραμα για το μέλλον, το μέλλον όλων μας.

Μαζί φτάσαμε ως εδώ, στην άνοδο στην Superleague. Κερδίσαμε την άνοδο μέσα από την αφοσίωση, την σκληρή δουλειά, την πίστη, το ταλέντο και τους καλούς χαρακτήρες.

Όποια απόφαση παίρνουμε θα είναι σε απόλυτη αντιστοίχηση με αυτές τις αξίες ώστε να προχωρήσουμε μπροστά και να αγωνιστούμε για ακόμα μεγαλύτερους στόχους και να εκπληρώσουμε το όραμα μας να είναι ο Ηρακλής μια ομάδα που θα ξεχωρίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όχι μόνο βαθμολογικά.

Σε απόλυτη συμφωνία με την φιλοσοφία μας είναι και η ανανέωση του συμβολαίου του Μιχάλη Μπουκουβάλα για τα επόμενα τρία χρόνια την οποία με χαρά ανακοινώνουμε.

Ο Μιχάλης βοήθησε την ομάδα τόσο μέσα όσο και έξω από τον αγωνιστικό χώρο, ως παίκτης άλλα και ως άνθρωπος με το ταλέντο του και τον άψογο χαρακτήρα του ήταν μέντορας για τους μικρότερους παίκτες.

Ξέρουμε ότι με παίκτες όπως ο Μιχάλης Μπουκουβάλας στην ομάδα, ο Ηρακλής θα μπορέσει να επιτύχει μεγαλύτερους στόχους και θα μπορεί να έχει επιτυχημένο μέλλον», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ηρακλής.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας του Ηρακλή. Έχω αφιερωθεί με όλη την καρδιά και την ψυχή μου στον ρόλο που έχω στην ομάδα» είπε ο Μπουκουβάλας και συνέχισε: « Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και σεβασμό τόσο στον πρόεδρο, όσο και στον προπονητή για τους οποίους ελπίζω να μείνουν για πολλά χρόνια στον Ηρακλή. Με τους συμπαίκτες μου πετύχαμε τον στόχο μας, σαν ομάδα, σαν μια οικογένεια, όλοι μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω ακόμα τους οπαδούς μας που δίνουν την ζωή τους για να υποστηρίξουν την ομάδα και μας βοήθησαν πολύ στην φετινή επιτυχία».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ηρακλή Σπύρος Παπαθανασάκης τόνισε: «Για τον Μιχάλη η μοναδική ομάδα που θα ήθελα να παίξει εκτός του Ηρακλή, είναι η Εθνική Ελλάδας».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ