ΗΡΑΚΛΗΣ

Μπουκουβάλας: "Τέτοια παιχνίδια αρμόζουν στην ιστορία του Ηρακλή"

Μπουκουβάλας: "Τέτοια παιχνίδια αρμόζουν στην ιστορία του Ηρακλή"
Μπουκουβάλας INTIME SPORTS

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει το Σάββατο την Φιορεντίνα σε ένα πολύ δυνατό τεστ με τον Μιχάλη Μπουκουβάλα να στέκεται στην σημασία μιας τόσο σπουδαίας αναμέτρησης για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ένας εκ των αρχηγών της ομάδας του Ηρακλή, ο δεξιός οπισθοφύλακας, Μιχάλης Μπουκουβάλας, μίλησε για το επερχόμενο φιλικό της ομάδας του "Γηραιού" με την ιταλική Φιορεντίνα, τις εμπειρίες που θα αποκομίσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αγωνιζόμενη με σπουδαίους αντιπάλους, ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει και τη συμπάθειά του προς τους «βιόλα».

-Μιχάλη, το Σάββατο διεξάγεται ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι, με την ιταλική Φιορεντίνα. Είναι από τα ματς που ο κόσμος θέλει να βλέπει και να απολαμβάνει. Πώς αισθάνεσαι που θα πάρεις μέρος σ’ αυτόν τον αγώνα;
«Σίγουρα, μία εβδομάδα πριν τις επίσημες υποχρεώσεις μας για τη Superleague, θα είναι ένα πολύ δυνατό και καλό τεστ για μας και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Φυσικά, είναι περιττό να πω ότι για όλους μας, ένα τέτοιο παιχνίδι αποτελεί τεράστιο κίνητρο».

-Για σένα θα είναι κάτι ιδιαίτερο; Με δεδομένο ότι είναι γνωστή η αγάπη σου για τους «βιόλα»…
«Ναι, όντως θαυμάζω από μικρό παιδί αυτή την ομάδα, και πιστεύω ότι αυτή η συγκυρία, να παίξω δηλαδή εναντίον της, είναι απίστευτη. Θα νιώθω παράξενα λιγάκι πριν την έναρξη, δεν ξέρω τι θα σκέφτομαι, γιατί όπως σας είπα είναι η αγαπημένη μου ομάδα από το εξωτερικό, αλλά μόλις ξεκινήσει ο αγώνας, θα κοιτάξω το συμφέρον της ομάδας που αγωνίζομαι, του Ηρακλή».

-Είναι μεγάλη εμπειρία για τους παίκτες του Ηρακλή, και κυρίως για τα νεότερα παιδιά, που θα τεθούν αντιμέτωποι με μία τόσο μεγάλη ομάδα και με παίκτες παγκόσμιας κλάσης;
«Αυτό θα μας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην αυτοπεποίθησή μας. Θέλουμε να δείξουμε πράγματα και να έχουμε μία πολύ καλή παρουσία, και πιστεύω πως τέτοια παιχνίδια αρμόζουν στη δυναμική και την ιστορία του Ηρακλή. Έτσι ανεβαίνει το πρεστίζ και το όνομα του συλλόγου μας».

-Θεωρείς Μιχάλη, ότι σε τέτοια παιχνίδια, τα οφέλη που αποκομίζει μία ομάδα είναι πολλαπλά, ασχέτως του αποτελέσματος;
«Όταν μία ομάδα, όπως εμείς, αποτελείται από πολλούς νέους, νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε να δώσουμε ένα τόσο ισχυρό φιλικό τεστ. Διότι, κακά τα ψέματα, η Φιορεντίνα είναι μία πολύ μεγάλη δύναμη του ιταλικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με τεράστια ιστορία. Σίγουρα θα βοηθηθούμε όλοι οι παίκτες του Ηρακλή, θα αποκτήσουμε περισσότερες εμπειρίες, και θα δούμε τη νοοτροπία και το πώς συμπεριφέρονται τέτοιες ομάδες, ακόμα και σε φιλικές αναμετρήσεις».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ