ΗΡΑΚΛΗΣ

Μπήκε στον Ηρακλή ο Καγιούλης, παίρνει Ιγνατίδη

Μπήκε στον Ηρακλή ο Καγιούλης, παίρνει Ιγνατίδη
Ηρακλής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ομογενής μάνατζερ Νίκος Καγιούλης υποστήριξε ότι συμφώνησε με τον Σπύρο Παπαθανασάκη και παίρνει την ΠΑΕ Ηρακλής. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr θα αποκτηθεί ως δανεικός ο Ιγνατίδης, δοκιμάζεται ο Φουρλάνος.

Σε συμφωνία με τον Νίκο Καγιούλη έχει φτάσει ο Σπύρος Παπαθανασάκης. Ο ομογενής μάνατζερ έδωσε τα χέρια με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ηρακλής και είναι αυτός που θα αναλάβει να "τρέξει" την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα. Ο ίδιος άλλωστε ήταν αυτός που έκανε αναφορά στην εξέλιξη αυτή.

Μιλώντας στον Arena fm ο Καγιούλης ανέφερε: "Είναι διαδικαστικό το θέμα, έχουμε συμφωνήσει και θα αναλαβω την ΠΑΕ. Εμείς θα αναλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις, θα ενημερώσω τα πάντα και θα έχω πλήρη ενημέρωση με την επιστροφή μου στην Θεσσαλονίκη. Είμαι ανοικτός σε κάθε πρόταση και συζήτηση από την στιγμή που θα είναι λογικές. Έχουμε κάνει προεργασία.

Είναι επιθυμία του Παπαθανασάκη να απεμπλακεί και μου έδωσε χαρτί να είμαι υπεύθυνος, ώστε να προσπαθήσω κάποια στιγμή να πουλήσω την ομάδα. Μέχρι τότε δεν θα έχει κανένα ρόλο. Τα Τρίκαλα και κάθε ομάδα δεν μπορούν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Θα διευθετήσω και την φορολογική ενημερότητα. Μην ανησυχούν οι φίλαθλοι, θα αλλάξουν όλα τις επόμενες μερες".

Παίρνει Ιγνατίδη

Στις προπονήσεις του Ηρακλή παίρνει μέρος αυτές τις μέρες ο Ηλίας Ιγνατίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο 20χρονος επιθετικός έχει δείξει καλά δείγματα γραφής και θα αποκτηθεί. Ανήκει στην ουγγρική Βάσας, από την οποία θα παραχωρηθεί ως δανεικός. Παλαιότερα έχει περάσει από τον Άρη και τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ και για το ενδιαφέρον για τον Σπύρο Φουρλάνο, ο οποίος συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής

ACTION IMAGES: PHOTO CREDITS

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ