ΗΡΑΚΛΗΣ

Μπαστακός: "Θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο σκόρερ του Ηρακλή στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, Μιχάλης Μπαστακός, δήλωσε χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε, αλλά στεναχωρημένος για το τετ α τετ που έχασε.

Ο Μιχάλης Μπαστακός που σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης για τον Ηρακλή κόντρα στον ΠΑΟΚ, δήλωσε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα είπε:

"Ασφαλώς και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να πετύχω το γκολ, λίγο μετά την είσοδο μου στο παιχνίδι, αλλά είμαι και στεναχωρημένος γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει, αν είχα σκοράρει στο τετ-α-τετ".

είπε αρχικά και συνέχισε:

"Παρ’ όλα αυτά κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, δεν παρατάμε τα παιχνίδια και τα καταφέρνουμε. Ωστόσο σήμερα θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι περισσότερο".

Τέλος ανέφερε:

"Θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος. Δουλεύουμε συνεχώς στις προπονήσεις και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε".

Λεοζίνιο: "Χρειαζόμαστε νίκες"

Ο Λεοζίνιο από την πλευρά του τόνισε ότι ο Ηρακλής χρειάζεται νίκες για να βγει από τη δύσκολη βαθμολογική θέση:

"Δεν είμαι ικανοποιημένος από την ισοπαλία. Παίξαμε καλά σήμερα. Κάναμε καλή εμφάνιση και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με 2-1. Χρειαζόμαστε νίκες για να βγούμε από τη δύσκολη βαθμολογική θέση"είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Από σήμερα αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Πρέπει να κερδίσουμε εκεί για να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας για παραμονή στη κατηγορία".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ