ΗΡΑΚΛΗΣ

Μπαστακός: "Η βόμβα δεν έσκασε στα χέρια μας"

SUPERLEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (MOTION TEAM)
Μπαστακός MOTIONTEAM

Ο "χρυσός" σκόρερ του Ηρακλή στην επικράτηση (2-1) επί του Παναιτωλικού, Μιχάλης Μπαστακός, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την παραμονή της ομάδας του στη Super League και εγκωμίασε τον προπονητή του, Σάββα Παντελίδη.

Ο επιθετικός του Ηρακλή, Μιχάλης Μπαστακός, που χάρισε τη νίκη (2-1) στον Γηραιό επί του Παναιτωλικού, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την παραμονή της ομάδας του στη Super League. Αρχικά απάντησε σε ερώτηση για το αν πίστευε στην παραμονή της ομάδας:

"Αν δεν το πίστευα δε θα ερχόμουν τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη και τον Ηρακλή, καθώς ήξερα ότι η ομάδα είχε εξωαγωνιστικά προβλήματα. Δεν μπορώ να πω πως ήμουν σίγουρος, αλλά πίστευα πολύ ότι η ομάδα θα μπορούσε να παραμείνει αν παλεύαμε και βάζαμε και την ψυχή μας".

Για το ποιος ήταν το στήριγμά τους στην προσπάθεια που έκαναν:

"Ο προπονητής έχει ένα μερίδιο, αφού σε τόσο αντίξοες συνθήκες δεν πήδηξε από το καράβι. Έμεινε και μας βοήθησε και πιστεύω αν δεν είχαμε αυτόν τον κόουτς η ομάδα ούτε θα ήταν έτσι, ούτε θα παίζαμε έτσι. Έδινε και την ψυχή του στα αποδυτήρια και έπαιρνε το 110% από εμάς".

Για το αν υπάρχει φόβος ότι αυτό που κέρδισαν στο γήπεδο θα το χάσουν εκτός αυτού:

"Νομίζω πως η δουλειά η δική μας έχει τελειώσει. Από εκεί και πέρα είναι να τρέξουν οι διοικούντες κάποια θέματα. Εμείς είμαστε χαρούμενοι, όπως και οι φίλοι της ομάδας. Η βόμβα δεν έσκασε στα χέρια μας. Πλέον είναι θέμα άλλων".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ