ΗΡΑΚΛΗΣ

Μίλερ: "Έκανα πρόταση για τον Ηρακλή, περιμένω απάντηση"

Μίλερ: "Έκανα πρόταση για τον Ηρακλή, περιμένω απάντηση"
Ηρακλής

Ο Γερμανός Ντίτερ Μίλερ, ο οποίος ενδιαφέρεται να εμπλακεί στην ΠΑΕ Ηρακλής, υποστήριξε ότι έκανε πρόταση στον Σπύρο Παπαθανασάκη και περιμένει την απάντησή του.

Ο επίδοξος αγοραστής της ΠΑΕ Ηρακλής, Ντίτερ Μίλερ, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στην πορεία των διαπραγματεύσεων με τον Σπύρο Παπαθανασάκη. Ο Γερμανός, που θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ υποστήριξε στο Metropolis 95,5 ότι κατέθεσε πρόταση και ότι περιμένει απάντηση από τον ιδιοκτήτη του Γηραιού.

Για την πορεία της διαπραγμάτευσης:

«Έχουμε κάνει δύο καλές συζητήσεις με τον πρόεδρο σε καλό και ειλικρινές κλίμα και μπορώ να πω ότι αρχίζουμε να μαθαίνουμε την παρούσα κατάσταση στην ομάδα. Πρέπει να περιμένουμε ποια θα είναι η απάντησή του. Ως τώρα έχουμε μια θετική προσέγγιση».

Για το αν έχει καταθέσει πρόταση:

«Έχουμε καταθέσει πρόταση και περιμένουμε κάποια απάντηση. Περιμένουμε τηλεφωνικά ή με άλλο τρόπο την απάντηση. Πρέπει να είναι άμεση».

Για το περιεχόμενο της πρότασης:

«Δεν μπορούμε να μπούμε σε οικονομικά θέματα από τα ραδιόφωνο».

Για το λόγο που θέλει να αποκτήσει τον Ηρακλή:

«Είναι μια ιδιαίτερα ιστορική και γνωστή ομάδα, η οποία έχει ταλαντούχους νέους παίκτες. Έχω δουλέψει με ταλαντούχους παίκτες. Θέλω να ξεκαθαρίσει την ομάδα από τα χρέη και να τη βοηθήσω να σταθεί στα πόδια της».

Για το λόγο που θέλει να επενδύσει σε ομάδα εκτός Γερμανίας:

«Σε πολλές χώρες ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο. Είμαι και σύμβουλος ομοσπονδιών της Αφρικής, άλλα η ερώτηση πρέπει να είναι αν υπάρχουν καλές πιθανότητες να γίνει μια καλή συνεργασία στο ποδόσφαιρο εδώ».

Για το αν θεωρεί εαυτόν επενδυτή με σκοπό το κέρδος ή μάνατζερ:

«Είναι διαφορετικό να είσαι επενδυτής ή μάνατζερ εξειδικευμένος στο ποδόσφαιρο. Το καθένα έχει ιδιαιτερότητες ως προς τον τρόπο δουλειάς. Είμαι και τα δύο».

Για το αν τον τρομάζουν τα χρέη:

«Και στη Γερμανία έχω ασχοληθεί με ομάδα που είχε χρέη και την εξυγίανα. Το ποσό δεν με τρομάζει, αλλά νομίζω ότι δεν είναι σωστό το ποσό που λέτε».

Για το αν αυτός προσέγγισε τον Παπαθανασάκη ή το αντίθετο:

«Έχω έρθει απευθείας στην ομάδα, δεν με βρήκε κανείς. Έχω κάνει ο ίδιος τις επαφές».

Για το τι περιμένει από Ηρακλή:

«Έχω μάθει ότι πρόκειται για καλή και παραδοσιακή ομάδα. Έμαθα για τη δύναμη των οπαδών και πιστεύω ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις να γίνει μια καλή ομάδα με νέους παίκτες».

Για το λόγο που θα έπρεπε να δώσει κάποιος τον Ηρακλή στον Μίλερ:

«Αν δει πραγματικά ότι έχω την ικανότητα και τη δυνατότητα να διαχειριστώ και να διοικήσω την κατάσταση τότε θα έπρεπε να προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση».

Για την εικόνα που αποκόμισε από τον Παπαθανασάκη:

«Αυτό που έχω να πω είναι ότι έκανα δύο καλές συζητήσεις και περιμένω το αποτέλεσμα».

Για το αν σκοπεύει να αγοράσει τα χρέη του Ηρακλή ή μπορεί να πληρώσει και από πάνω:

«Είναι ένα στοιχείο της προσωπικής συζήτησης με τον πρόεδρο και δεν θέλω να το αποκαλύψω».

Για το αν ξέρει πως υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι:

«Το ξέρω αλλά δεν με απασχολεί. Αυτό που με απασχολεί είναι η διαπραγμάτευση που είναι μια σκληρή διαδικασία για να προχωρήσει».

Για το αν έχει κάποιους συνεργάτες που θα τον πλαισιώσουν:

«Αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον το εκφράζω μόνος μου ωστόσο υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που θα συνδράμουν για τα λειτουργικά ζητήματα».

Για το αν θα φέρει δικούς του παίκτες:

«Αυτό είναι μια πιθανότητα. Πρώτα, όμως, πρέπει να προχωρήσει η κατάσταση και μετά να φτάσουμε σε αυτό το σημείο».

Για τον εαυτό του:

«Είμαι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Έπαιξα ποδόσφαιρο στη Γερμανία, διοίκησα μια πολύ ιστορική ομάδα εκεί (σ.σ. Αννόβερο), είμαι σύμβουλος ομάδων και ομοσπονδιών. Έχω την ικανότητα και την εμπειρία για να λειτουργήσω αυτή την κατάσταση».

Για τον Βέλλιο και αν συζητήθηκε ενδεχόμενο πώλησής του:

«Μιλήσαμε για πολλά θέματα. Και για τον Βέλλιο. Υπάρχουν πολλά λειτουργικά ζητήματα τα οποία, όμως, θα απασχολήσουν μόνο εφόσον γίνει η ανάληψη της ομάδας. Δεν μπορώ να πω τώρα αν θα πωληθεί ο Βέλλιος. Αυτό είναι θέμα που μπορεί να εξεταστεί μετά».

Για το διάστημα που προτίθεται να περιμένει την απάντηση Παπαθανασάκη:

«Έχω παρακαλέσει να γίνει σύντομα γιατί αν είναι θετική πρέπει να γίνει σκληρή δουλειά για να προετοιμαστεί μια δύσκολη σεζόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καχριμάνης: "Ο Μίλερ θέλει να πάρει τον Ηρακλή"
TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ