ΗΡΑΚΛΗΣ

Μετά τον Πέρνις, σειρά ο χαφ

Μετά τον Πέρνις, σειρά ο χαφ

Η ολοκλήρωση της απόκτησης του Ντούσαν Πέρνις επιτρέπει στον Νίκο Παπαδόπουλο να ρίχνει το βάρος του στην επόμενη κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ του Ηρακλή με αυτή να είναι η απόκτηση ενός χαφ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά την ολοκλήρωση της απόκτησης του Ντούσαν Πέρνις ρίχνει το βάρος του στην επόμενη κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ του Ηρακλή με αυτή να είναι η απόκτηση ενός χαφ.

Ο τεχνικός του Ηρακλή εξάλλου και στο περιθώριο της επίσημης πρώτης για την νέα αγωνιστική περίοδο είχε κάνει λόγο για δύο κινήσεις ξεκαθαρίζοντας πως η μία θα ήταν του τερματοφύλακα και έγινε πράξη.

Οι «κυανόλευκοι» ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για το Καρπενήσι όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους με τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό να είναι προ της υλοποίησής του.

Ο Παπαδόπουλος εκτός της διευκρίνησης της απόκτησης ενός ακόμη τερματοφύλακα που θα πλαισίωνε τους Χουάντερσον και Γιαννίκογλου με αυτός να ήταν τελικά ο Πέρνις είχε ξεκαθαρίσει την επόμενη κίνησή του. Πως θα είχε να κάνει με την ανάγκη που θα υπήρχε και όπως έκρινε έχει να κάνει με έναν ανασταλτικό μέσο.

Ο τεχνικός του Ηρακλή έχει καταλήξει σε δυο συγκεκριμένες περιπτώσεις από τις οποίες θα προκύψει η τελική επιλογή του. Ένα φλερτ που όλα δείχνουν πως θα μετουσιωθεί σε γάμο στο διάστημα όπου η αποστολή του Ηρακλή θα βρίσκεται στο Καρπενήσι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η συγκεκριμένη κίνηση θα είναι και η τελευταία.

Την ίδια ώρα παρελθόν αποτελεί τελικά από τον Ηρακλή ο Γιώργος Βαλεριάνος που μέχρι μεθαύριο Δευτέρα αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του. Μία λύση που θα επιτρέψει στον 24χρονο αμυντικό να βρει ομάδα όπου θα έχει χρόνο συμμετοχής στην νέα αγωνιστική περίοδο κάτι που δεν συνέβαινε στους κυανόλευκους» παρόντος των Καρλίτος και Σαραμαντά.

Οι 29 για το Καρπενήσι

Στο αγωνιστικό κομμάτι με δύο προπονήσεις, στις 8:00 το πρωί και τις 19:00, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Με την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης, ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει μεθαύριο Δευτέρα το πρωί για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η 29μελής αποστολή του Ηρακλή απαρτίζεται από τους:

Τερματοφύλακες: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Πέρνις

Αμυντικοί: Καρασαλίδης, Μουχάλης, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσότρας, Αβραμίδης, Μπαρτολίνι, Καρλίτος.

Μέσοι: Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Καλφούντζος, Λάζαρ, Χαντί, Στάμου.

Επιθετικοί: Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Κάσσος, Τσιλιανίδης, Αμαραντίδης, Μπουλούτ και Βέλλιος.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ