ΗΡΑΚΛΗΣ

Μείον τρεις βαθμοί στον Ηρακλή για 100.000 ευρώ στον Πουρτουλίδη

Μείον τρεις βαθμοί στον Ηρακλή για 100.000 ευρώ στον Πουρτουλίδη

Ποινή αφαίρεσης τρεις βαθμών επιβλήθηκε στον Ηρακλή για 100.000 ευρώ χρέος στον Πουρτουλίδη. Ο "γηραιός" έχει πέντε εργάσιμες ημέρες για να εξοφλήσει την οφειλή, ώστε να του επιστραφούν οι βαθμοί.

Την αφαίρεση τριών βαθμών από τον Ηρακλή ανακοίνωσε η Super League έπειτα από απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για χρέος στον ποδοσφαιριστή Νίκο Πουρτουλίδη ύψους 100.000 ευρώ.

Η απόφαση είχε κοινοποιηθεί στον "γηραιό" που δεν τακτοποίησε οικονομικά το θέμα εντός τριών εργάσιμων ημερών. Σύμφωνα με τον κανονισμό ιδιότητας και μεταγραφών της ΕΠΟ έχει πλέον, προθεσμία πέντε εργάσιμες ημέρες (μέχρι και την Τετάρτη 1/2) για να εξοφλήσει την οφειλή και να τις επιστραφούν οι βαθμοί.

Αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα για την ομάδα της συμπρωτεύουσας καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής Κοσμάς Τσιλιανίδης και ο ατζέντης, Λευτέρης Σιδηρόπουλος, ζητάνε οφειλόμενα 70.000 ευρώ, αλλά δεν έχει ενεργοποιηθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών ακόμη, ενώ στις 19/1 η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε την κατάπτωση της εγγυητικής για χρέος στην εταιρία "ZAFI Agent" ύψους 25.000 ευρώ.

Εντός 15 ημερών ο Ηρακλής πρέπει να "καλύψει" το συγκεκριμένο ποσό αλλιώς θα του επιβληθεί νέο πρόστιμο. Να σημειωθεί ότι οι αγώνες με Βέροια (εξ’ αναβολής) και Λάρισα για το πρωτάθλημα θα διεξαχθούν κανονικά.

Η ανακοίνωση της Super League:

"Σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 2/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής και στη Super League την Τετάρτη 18/1/2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Νικολάου Πουρτουλίδη, από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι και την Τετάρτη 1/2/2017, οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής με νεότερη απόφαση της Super League.

Σημειώνεται επίσης πως οι αγώνες της ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής ορίζονται κανονικά".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ