ΗΡΑΚΛΗΣ

Με Ζιαμπάρη η προπόνηση

Με Ζιαμπάρη η προπόνηση
INTIME SPORTS

Με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ηρακλή στο Καρπενήσι με τον Νίκο Ζιαμπάρη να ξεκίνησε στην απογευματινή με την υπόλοιπη ομάδα. Σε επιτυχημένη επέμβαση υποβλήθηκε ο Ηλίας Καλφούντζος.

Η προετοιμασία του Ηρακλή στο Καρπενήσι συνεχίστηκε με δύο προπονήσε με τον Νίκο Ζιαμπάρη να ξεκίνησε στην απογευματινή με την υπόλοιπη ομάδα.Το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης του Ηρακλή ήταν και πάλι, ιδιαίτερα απαιτητικό, κράτησε 75 λεπτά και κατά τη διάρκειά τους οι ποδοσφαιριστές έκαναν διάφορες ασκήσεις.

Βασικός στόχος του Νίκου Παπαδόπουλου και των συνεργατών του ήταν η καλύτερη κατοχή της μπάλας, ενώ στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή χωρίστηκαν σε ομάδες και συμμετείχαν σε παιχνίδια υψηλής έντασης σε μικρούς χώρους.

Όπως στην πρωινή έτσι και στην απογευματινή προπόνηση οι Νίκος Ζιαμπάρης και Μανώλης Ζαμπάζης ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα. Ο πρώτος ξεκίνησε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα αλλά στις ασκήσεις που είχανε μεγαλύτερη ένταση αποχώρησε και έτρεξε συντηρητικά.

Κι όσο για τον νεαρό μέσο περιορίστηκε και πάλι σε τρέξιμο, παγοθεραπεία και διατατικές ασκήσεις, ενώ δύο ακόμα ποδοσφαιριστές δεν ολοκλήρωσαν το κανονικό πρόγραμμα. Ο Δημήτρης Στάμου που αισθάνθηκε προς το τέλος ένα σφίξιμο και ο Άγγελος Χαντί που έπαιξε ποδοβόλεϊ με τον Κώστα Τσολακίδη.

Στην πρωινή προπόνηση δε ο Γιάννης Τσότρας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξιό του τετρακέφαλο και ακολούθησε επίσης ατομικό πρόγραμμα χρησιμοποιώντας παράλληλα και πάγο. Εν τω μεταξύ σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, από τον γιατρό του Ηρακλή Μανώλη Παπακώστα, ο Ηλίας Καλφούντζος.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής παρουσίαζε οστεοχονδρινό κάταγμα στην οπίσθια επιφάνεια του δεξιού αστραγάλου. Η συντηρητική θεραπεία που του χορηγήθηκε, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, κι έτσι, αποφασίστηκε να αντιμετωπιστεί χειρουργικά για να απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις.

Το πρωί ο Καλφούντζος υπεβλήθη σε επιτυχημένη ενδοσκοπική αφαίρεση του οστεοχονδρινού τεμαχίου. Ο χρόνος επανόδου του στις προπονήσεις του Ηρακλή, εκτιμάται στις 3 εβδομάδες. Τις ευχές στο νεαρό ποδοσφαιριστή μετέφεραν οι συμπαίκτες του και όλο το προπονητικό τιμ, από το Καρπενήσι, όπου συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ