ΗΡΑΚΛΗΣ

Με Στάμου ο Ηρακλής κόντρα στον Πανθρακικό

Με Στάμου ο Ηρακλής κόντρα στον Πανθρακικό
Στάμου INTIME SPORTS

Με την απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή εν όψει του αυριανού Σαββατιάτικου (12/12, 15:00) παιχνιδιού με αντίπαλο τον Πανθρακικό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Η προετοιμασία του Ηρακλή εν όψει του αυριανού Σαββατιάτικου (12/12, 15:00) παιχνιδιού με αντίπαλο τον Πανθρακικό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Το πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου περιελάμβανε ταχύτητες, ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις, ενώ απών ήταν μόνο ο Γιώργος Σαραμαντάς που πριν από λίγες ημέρες είχε κάνει εγχείρηση, ενώ στην αποστολή είναι ο Δημήτρης Στάμου παρά το χτύπημα που δέχτηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Οι 19 "εκλεκτοί" του τεχνικού του Ηρακλή είναι οι:Χουάντερσον, Περνίς, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Μπουκουβάλας, Καρλίτος, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Μακρής, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Πασάς, Χαντί, Τσιλιανίδης, Βέλλιος, Περόνε, Λουκίνας, Ρομάνο και Στάμου.

Στα συν για τον Παπαδόπουλο το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του έχουνε ανεβασμένη ψυχολογία μετά από τα τελευταία τους θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Super League, όπου είναι αήττητοι στα τρία τελευταία του παιχνίδια, αλλά και στο ένα του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα οι "κυανόλευκοι" ξεκίνησαν το αήττητο σερί τους στη Βέροια με το 0-0, ακολούθως κέρδισαν τον Παναθηναϊκό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με 1-0, στη συνέχεια ήρθε το εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου για τη 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης των ομίλων με το 4-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας και η απόδραση από την Τρίπολη με το 1-2 επί του Αστέρα με ανατροπή.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ