ΗΡΑΚΛΗΣ

Με Σαραμαντά στο Βόλο

Με Σαραμαντά στο Βόλο
INTIME SPORTS

Χωρίς τους Ντιέγκο Ρομάνο και Δημήτρη Στάμου, αλλά με τον Δημήτρη Σαραμαντά, θα αντιμετωπίσει ο Ηρακλής - τη Δευτέρα - τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΕΑΚ για την 2η αγωνιστική των play-offs, της Football League.

Ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει αύριο τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΕΑΚ για την 2η αγωνιστική των play-offs της Football League, με δύο απουσίες. Αυτές, των Ντιέγκο Ρομάνο και Δημήτρη Στάμου.

Ο πρώτος είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή του στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης με την Skoda Ξάνθη και ο δεύτερος εξαιτίας ενοχλήσεών του.

Ο Ρομάνο θα εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του και θα επιστρέψει στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Παναχαϊκή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Κι όσο για τον Στάμου στο παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι οφ, την περασμένη Κυριακή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με την ΑΕΚ, κληρονόμησε εκ νέου ενοχλήσεις στους προσαγωγούς του. Πλέον απομένει να φανεί το πότε θα επιστρέψει σε ρυθμούς ομάδας.

Αντίθετα με τους Ρομάνο και Στάμου η προετοιμασία του Ηρακλή ολοκληρώθηκε με τον Γιώργο Σαραμαντά να δίνει το παρών έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην μέση του. Πλέον είναι στο χέρι του Νίκου Παπαδόπουλου για το αν θα τον συμπεριλάβει στην βασική ενδεκάδα ή αν θα ξεκινήσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Γιώργος Βαλεριάνος

Αναλυτικά οι 21 "εκλεκτοί" του τεχνικού του Ηρακλή για το ααυριανό παιχνίδι στο ΕΑΚ του Βόλου με τον τοπικό Ολυμπιακό είναι οι: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Λαδάς, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Καρασαλίδης, Μπαρτολίνι, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Ρουγκάλας, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Σιατραβάνης, Αγγελούδης, Κάσσος, Τσιλιγκίρης και Τσιλιανίδης.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ