ΗΡΑΚΛΗΣ

Με Ρομάνο - Περόνε στην Τούμπα ο Ηρακλής

Με Ρομάνο - Περόνε στην Τούμπα ο Ηρακλής
Ηρακλής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Περόνε και Ρομάνο βρίσκονται σε καλή κατάσταση στον Ηρακλή και ο Νίκος Παπαδόπουλος τους συμπεριέλαβε στην αποστολή του ντέρμπι της Κυριακής (14/2) με τον ΠΑΟΚ. Σε απολογία κάλεσε τον Γηραιό ο Σταύρος Κοντονής.

Με την προπόνηση που τελείωσε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε το Σάββατο (13/2) η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει του τοπικού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, την Κυριακή (14/2, 19.30), για την 22η αγωνιστική της Super League.

Το πρόγραμμα της προπόνησης αναλώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις, με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο να βλέπει με ικανοποίηση τους Ρομάνο και Περόνε να βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση και να τους παίρνει τελικά μαζί του στην αποστολή του δύσκολου αγώνα.

Η αποστολή της κυριακάτικης αναμέτρησης αποτελείται από 19 παίκτες, που είναι οι εξής: Περνίς, Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καραγκούνης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Ζαμπάζης, Ρομάνο, Λεοζίνιο, Περόνε, Λουκίνας, Τσιλιανίδης, Μπουλούτ, Βέλλιος.

Στο μεταξύ, ο Σταύρος Κοντονής κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ Ηρακλής για τους αγώνες με την Βέροια και Παναθηναϊκό. Για το ματς με την ομάδα της Ημαθίας ο Γηραιός είχε τιμωρηθεί πρωτόδικα με ποινή μιας αγωνιστικής, η οποία μετά την έφεση "έπεσε". Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό οι Θεσσαλονικείς είχαν τιμωρηθεί με πρόστιμο.

Μέσα στο επόμενο πενταήμερο το νομικό τμήμα του Ηρακλή θα πρέπει να απολογηθεί, αλλά αυτή τη φορά στον ίδιο τον Υφυπουργό.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ