ΗΡΑΚΛΗΣ

Με προβλήματα στην Λάρισα ο Ηρακλής

Με προβλήματα στην Λάρισα ο Ηρακλής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Παπαδόπουλος πρέπει να κάνει αλχημείες στην αμυντική διάταξη της ομάδας του ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με την ΑΕΛ καθώς αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στα μετόπισθεν.

Χωρίς τους τραυματίες Μοντέιρο, Ζιάμπαρη και Στάμου ταξίδεψε στην Λάρισα η αποστολή του Ηρακλή ενόψει του αγώνα της Δευτέρας στο AEL FC Arena. Ο Νίκος Παπαδόπουλος πήρε μαζί του 21 ποδοσφαιριστές αλλά πρέπει να κάνει αλχημείες στην αμυντική διάταξη της ομάδας του και δη στις θέσεις των στόπερ.

Και αυτό γιατί έχει στην διάθεση του μόνο τον Μπαρτολίνι και από εκεί και πέρα πρέπει να δει ποιος θα παίξει δίπλα του. Σε ότι έχει να κάνει με τον Ζιάμπαρη να σημειώσουμε ότι έχει υποστεί θλάση και θα χάσει και το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Να σημειώσουμε ότι στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ συμπεριλήφθηκε και ο νεαρός Λάμπρου που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του "Γηραιού".

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ για τον αγώνα με την ΑΕΛ, στη Λάρισα.Ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Παπαδόπουλος, συμπεριέλαβε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές: Χουάντερσον, Περνις, Μπαρτολίνι, Καραγκούνης, Σαραμαντάς, Τσότρας, Ρούσσος, Κούρος, Λεοζίνιο, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Μπλέτσας, Κυνηγόπουλος, Αγγελόπουλος, Μπικιάρης, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Αμαραντίδης, Μπαρέττας, Λάμπρου. Η αποστολή αναχώρησε για τη θεσσαλική πόλη στην οποία και θα διανυκτερεύσει".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ