ΗΡΑΚΛΗΣ

Με πίστη για την πρόκριση

Με πίστη για την πρόκριση
INTIME SPORTS

Σε πολύ καλό κλίμα και πίστη πρόκρισης ολοκληρώθηκε η μίνι διήμερη προετοιμασία του Ηρακλή για τον αυριανό επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

Η μίνι διήμερη προετοιμασία του Ηρακλή για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο την Τετάρτη στην Νέα Σμύρνη ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα και πίστη πρόκρισης. Στις τάξεις της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου υπάρχει κούραση κυρίως λόγω του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικό γήπεδο των Σερρών από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό χωρίς ωστόσο να φαντάζει ικανή να τους πτοήσει.

Ακόμη ένα στοιχείο που έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης από χθες στις τάξεις της ομάδας του Ηρακλή είναι ο ορισμός του διαιτητή Στέφανου Μαντάκη από την Ένωση Ημαθίας. Το γιατί; Έχει να κάνει με το πέναλτι που έδωσε στο περσινό παιχνίδι των πλέι οφ της Football League στον Βόλο υπέρ του Ολυμπιακού με το σκορ στο 1-1 αλλά και το ότι στο φετινό φιλικό στο ξεκίνημα της χρονιάς με τον Πιερικό είχε αφήσει το σκληρό παιχνίδι.

Παρόλα αυτά υπάρχει αισιοδοξία τόσο για τις βάσεις της πρόκρισης που έχουνε μπει από το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού στο Καυτανζόγλειο Στάδιο αλλά και από την παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Σπύρου Παπαθανασάκη από το βράδυ με την αποστολή στην Αθήνα. Κι όσον αφορά την παρουσία των φιλάθλων της ομάδας υπάρχει η πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά και παρά την αρνητική στάση της Αστυνομίας θα μπορέσουν να δώσουν το παρών.

Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και στην συνέχεια ποδοσφαιριστές, τεχνικό και ιατρικό τιμ, γευμάτισαν πριν αναχωρήσουν με το πούλμαν προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και από εκεί αεροπορικώς για την πρωτεύουσα.

Ο Παπαδόπουλος θα έχει στην διάθεσή του 21 ποδοσφαιριστές. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ηλίας Τσιλιγκίρης, Νίκος Αγγελούδης και Δημήτρης Τόσκας. Οι «εκλεκτοί» του τεχνικού του Ηρακλή είναι οι: Χουάντερσον, Λαδάς, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Στάμου, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Ρουγκάλας, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Κυριακίδης, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Ζαμπάζης και Κάσσος.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ