ΗΡΑΚΛΗΣ

Με Περόνε, αλλά χωρίς Λουκίνα κόντρα στην ΑΕΛ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Εμανουέλ Περόνε είναι ξανά στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη μετά το πέρας της τιμωρίας του, για την εντός έδρας αναμέτρηση του Ηρακλή με την ΑΕΛ, όχι όμως και ο Γιάννης Λουκίνας, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο Ηρακλής υποδέχεται την ΑΕΛ, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 15:00 στο "Καυτανζόγλειο" για τη 18η αγωνιστική της Super League, και ο Σάββας Παντελίδης υπολογίζει σε μια επιστροφή.

Ο τεχνικός του "Γηραιού" έχει ξανά στη διάθεσή του τον Εμανουέλ Περόνε, καθώς ο Αργεντινός φορ εξέτισε την τιμωρία του. Αντίθετα, για το κρίσιμο αυτός ματς δεν υπολογίζεται ο Γιάννης Λουκίνας, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Αναλυτικά η αποστολή του Ηρακλή: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Σαραμαντάς, Καραγκούνης, Κούρος, Στάμου, Τζανετόπουλος, Ρούσσος, Αγγελόπουλος, Ιντζόγλου, Δώνης, Γροντής, Ηλιάδης, Κυνηγόπουλος, Πασάς, Περόνε, Λεοζίνιο, Μοντέιρο.

Η αναμέτρηση είναι εξαιρετικά κρίσιμη και για τις δύο ομάδες. Μετά από 16 ματς, ο Ηρακλής έχει 11 βαθμούς (απομένει το τυπικό για την επιστροφή των τριών βαθμών για την υπόθεση του Πορτουλίδη) και βρίσκεται στην τελευταία (16η) θέση, ενώ η ΑΕΛ έχει 15 βαθμούς και βρίσκεται στη 13η θέση της κατάταξης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ